bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Велопарк Пампорово - велосипеди под наем

10%
Велопарк Пампорово - велосипеди под наем
10%

Велопарк Пампорово един от най-бързоразвиващите се и добре устроени паркове за планинско колоездене в България и региона. Проектът е реализиран със съдействието на Concept Creative и всяка година обогатява асортимента си от трасета, събития и съоръжения за маунтин байк.

Паркът разполага с общо 15 обособени трасета с обща дължина от над 35 км подходящи за всички възрасти и умения. Всички трасета са изпълнени с разнообразни препятствия, виражи, скокове, дървени конструкции и други интересни съоръжения.  Паркът предлага голямо разнообразие от трасета с различни нива на трудност и предназначение, като специализирани трасета за спускане, трасета за начинаещи, фамилни маршрути, трасета за обучение и усъвършенстване на уменията, както и единственото в България специализирано трасе за дисциплината форкрос.

Възпозлвайте се от 10% намаление от цената за наем за колело/екипировка от велогардероба в Пампорово с твоята валидна ISIC карта! 

Велопарк Пампорово разполага със собствен байк гардероб. В него можете да намерите колела от различен клас. Квалифицирани вело-водачи са на разположение да съпроводят по трасетата на парка всички желаещи колоездачи. Велопарк Пампорово бързо успя да се утвърди като едно от най-посещаваните места от колоездачи и туристи. През цялото лято в Пампорово се провеждат множество интересни събития - уъркшопи по планинско обучение, демонстрации на известни имена от световната маунтин байк сцена, състезания в различни дисциплини и детски състезания. Традиционно началото на вело сезона започва с голям летен вело-фестивал – Пампорово Байк Фест. 

За сезон 2017 плановете във вело парк Пампорово са много големи, традиционните събития ще стават още по-големи, трасета ще стават все повече и настроението винаги ще е на високо ниво! През лятото на 2016 година вело парк за любителите на колоезденето беше открит и в Чепеларе. От него могат да се възползват любители на планинско колоездене и почитателите на пешеходния туризъм и активен отдих сред природата. Новата атракция на връх Мечи Чал е подходяща още и за семейни излети, като има места за детски игри и атрактивни съоръжения за малки и големи. Екстремното трасе пък гарантира адреналинови преживявания за смелчаците и много емоции. Приятно изживяване!

Възпозлвайте се от 10% намаление от цената за наем за колело/екипировка от велогардероба в Пампорово с твоята валидна ISIC карта! 

Виж още за офертите в Пампорово с ISIC ТУК

Вижте и другите оферти в Пампорово:

 

Уеб сайт:
http://pamporovo.bike/bg/

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 10% Намаление
  • icon-sport.png icon-pin.png icon-fun.png
  Рейтинг: 5.00 /1 Гласа

  Възпозлвайте се от 10% намаление от цената за наем за колело/екипировка от велогардероба в Пампорово с твоята валидна ISIC карта! Виж още за офертите в Пампорово с ISIC ТУК

   

 • Адрес:
  864 13, Стойките
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления

 • Grand Optics

  Grand Optics - Експерти в оптиката. Ползвате 20 % отстъпка на всички продукти, които не са в...

  20%
 • ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ СОФИЯ

  Студенти с ISIC ползват преференциалната тарифа за изваждането или зареждането на електронна...

  Special offer
 • Носия.БГ

  Мястото на фолклора не е там, в миналото. То е тук и сега. Цели да ни обедини като народ. Днес и...

  15%
 • MyProtein.BG

  Myprotein е най-големият производител на хранителни добавки в Европа и 3-ти в света

  20%
 • Ски услуги в Пампорово и Мечи Чал

  Възползвайте се от 15% намаление за използването на ски услуги в курорт #1 в България - Пампорово.

  15%
 • Био магазин Зелен

  Над 1200 артикула - български биопродукти, водещи марки биохрани от Германия и продукти собствена...

  6%
 • Виж всички >