bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

УНСС: Получаване на Електронни студентски книжки

МЯСТО: Център за прием на документи, УНСС

ПЕРИОД: 2-6 октомври 2017г

РАБОТНО ВРЕМЕ: 8:30ч – 16:30ч., делнични дни
* на 2 октомври, откриването на учебната година, раздаването ще започне от 14:00ч. 

ПОДРОБНОСТИ:

ЕЛЕКТРОННАТА СИ СТУДЕНТСКА КНИЖКА ще получиш в Центъра за прием на документи в УНСС. Раздаването на книжките е организирано по факултети при достъп в центъра, така че си припомни кой точно е твоят.

Носи със себе си документа с университетските си данни, получен при записване (лист с размер А4), заедно с документ за самоличност, срещу които се предоставя ЕЛЕКТРОННАТА СТУДЕНТСКА КНИЖКА. Получаването става лично или от лице с нотариално заверено пълномощно.

UNWE_e-card

Какво представлява ЕЛЕКТРОННАТА СТУДЕНТСКА КНИЖКА?

Студентска книжка от ново поколение, която е във форма на удобна за носене и съхранение пластика, заменяща познатия до момента книжен формат. Картата е графично стилизирана и съдържа персонална информация за студента.

  • Постоянен достъп до оценки след провеждане на изпит и въвеждането им от преподавателя.
  • На 9 специално изградени киоски и 7 тъч скрийна в университета всеки може сам да управлява записите в книжката си без изчакване.
  • Чрез допълнителната банкова функционалност студентите получават стипендии и награди директно по сметката, свързана с електронната студентска книжка.
  • Достъп до хиляди специални преференции в България и още 127 държави по света. Карта за отстъпки в БДЖ, градски транспорт, културни обекти, за фестивали и концерти, заведения за хранене, хотели, бензиностанции, кино и други.

След 6 октомври Електронните студентски книжки ще се раздават в клона на Банка ДСК, находящ се в сградата на УНСС.

P.S. При проблеми или въпроси, свържи се с нас на на тел.: 02/962 59 18 или имейл:office@isic.bg.

28 септември 2017, четвъртък

Сподели

Избрани намаления