bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Училища ЕВРОПА

Училища ЕВРОПА
Special offer

Училища ЕВРОПА® са най-голямата образователна верига в България, разполагаща с 53 учебни бази в цялата страна, с над 10 000 обучаеми всяка година.

Веригата е създадена през 1993 година, с предмет на дейност разработване и внедряване на програми за езиково обучение и квалификационни курсове, обучение по професии, информационни технологии и мениджмънт, съобразени с международните стандарти и изисквания.

От 2011 г. Училища ЕВРОПА® са официално признат вътрешен изпитен център на Cambridge English Language Assessment с номер на центъра BG015 ECET-Europe Schools.  Само през 2013 година 1 130 възпитаници на Училища ЕВРОПА от всички възрасти взеха престижните международни сертификати. За постигнати високи резултати Училища ЕВРОПА® са отличени с Европейски езиков знак за качество и иновативни практики от Европейската комисия и Министерството на образованието на Република България.

Сертификат Кембридж

След като през 2013 година 1 130 възпитаници на Училища ЕВРОПА взеха сертификати на Cambridge English Language Assessment, най-голямата верига училища за чужди езици стартира през март 2014 нов цикъл подготвителни курсове за придобиване на сертификати на Кеймбридж, подходящи за студенти

Курсовете са с продължителност 50 часа и целят явяване на изпит за желаното ниво през месец юни 2014 г. Нивото на обучаемите и оптималният вариант за изпит за сертификат се установява след входящ тест.

Специално за тези курсове - 15% намаление от таксата за обучение за студенти, притежаващи карта ISIC! 

Адреси: Училища ЕВРОПА разполагат с 53 учебни бази в цялата страна. За контакти на конкретна база, моля, изберете град от този линк:

http://www.europeschools.net/learning_centers/learning_centers.html

Уеб сайт:
www.europeschools.net
 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • Специална оферта
  • icon-study.png
  Рейтинг: 3.62 /13 Гласа

  Коментари

  • Stan Vasilev
   сряда, 20 август, 2014
   Isic Bulgaria Да сега се отварят, явно са имали няква профилактика
  • Isic Bulgaria
   сряда, 20 август, 2014
   Здравейте, отваряме ги и няма проблем.
  • Stan Vasilev
   сряда, 20 август, 2014
   Сайтовете не се отварят. Невалидни са
 • Адрес:
  ул. Княз Борис I 135, София
  Телефон:
  02 /980 08 12
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления