bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Участвайте в aкадемия и състезание „Иновация в действие“ в София за млади хора с интерес към иновациите

Инициативата „Иновация в действие“ цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти. „Иновация в действие“ е проект на Солвей Соди в партньорство с Аурубис България.

В „Иновация в действие“ ще бъдат избрани да участват над 100 иновативни млади хора, които имат желание да реализират устойчиви проекти в сферата на технологичните и социални иновации на тема ефикасно използване на ресурсите, дигитална трансформация на българската култура и традиции и образование.

„Иновация в действие“ се провежда едновременно в София и Варна, а участници от други градове в страната ще имат възможност да се включат дистанционно чрез специални онлайн обучителни сесии.

Кандидатствайте за участие в „Иновация в действие“  като попълните теста за кариерни мотиваторив областта на иновациите до 29 януари 2018 година и получете вашия личен доклад с резултати.

Какво се случва в“Иновация в действие”?

  • Работилници: „Иновация в действие“ включва безплатна академия със серия от обучения, които да дадат на участниците ценни умения и практични знания в сферата на иновациите, които да им помогнат в тяхното лично и професионално развитие.
  • Разработване на собствени проекти: Участниците ще се срещнат и работят с лектори-практици и бизнес ментори с цел подкрепа при разработване на собствените им идеи за иновативен проект.
  • Състезание “Иновация в действие”: Всеки един участник може да развие цялостен проект в рамките на академията. Престижно жури ще оцени проектите и ще избере трима финалисти с най-добри проекти, които ще получат специални образователни награди. Първа награда е лятна програма на Solvay Brussels School of Economics and Management в Брюксел.

За повече информация, моля посетете сайта или Facebook страницата на „Иновация в действие“

11 януари 2018, четвъртък

Сподели

Избрани намаления