bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

ТУ-Варна и НСА - готови ISIC карти

Важна информация за първокурсниците в НСА и ТУ- Варна

Всички студенти в I курс, подали заявления за издаване Международна студентска карта ISIC, могат да получат срещу лична карта готовата пластика на съответните места.

За студентите от:

  1. Национална Спортна Академия /НСА/ е организирано изнесено раздаване в страдата на Ректората на 3 и 4 октомври 2017, от 09:00 до 16:00ч. Ако не успеете да вземете навреме своята ISIC карта, тя ще Ви очаква в клона на Банка ДСК в УНСС (ул. акад. Стефан Младенов);
  2. Технически университет – Варна ще бъде позициониран екип на 2,3 и 4 октомври 2017, между 09:00 и 16:00ч. в стая 100ТВ (Топла връзка).  Ако пропуснете да вземете своята ISIC карта в посочения интервал, тя ще ви очаква в клона на Банка ДСК клона на Банка ДСК на адрес: ул. "Дружба" № 2 (най-близкият клон до ТУ)

С новата си ISIC карта ще можете да използвате през цялата година намаленията в БДЖ, OMV, Usit Colours, Кино Арена, KFC, Lenovo, Sport Depot, Speedy, Pamporovo Ski Resort, Orange Center, My Protein, Opticlasa, Grand и Joy Optics, музеи, театри и др.

Не забравяйте да инсталирате мобилното приложение MyISIC, налично в магазините Google Play и App Store, за да се възползвате от функционалностите на електронната версия на своята ISIC карта – използване на отстъпки с баркод, упътване за местоположение на обекти, възможност за закупуване на билети директно от приложението.

Повече информация можете да откриете в MyISIC или на официалния ни сайт isic.bg.

Профилът на ISIC Bulgaria във Facebook ще ви даде информация за най-актуалните намаления и събития – не пропускайте да ни харесате. За всички останали въпроси, проблеми и предложения, можете да се свържете с нас на тел.: 02/962 59 18 или имейл office@isic.bg.

28 септември 2017, четвъртък

Сподели

Избрани намаления