bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

SuperHosting.bg

70%
SuperHosting.bg
70%

СуперХостинг.БГ е най-голямата и най-бързо развиващата се хостинг компания в България. Високото качество на услугите, които предлагат, адекватното клиентско обслужване и денонощната техническа поддръжка ги правят най-предпочитания хостинг партньор в България. Добавената стойност, която клиентите на СуперХостинг.БГ получават, използвайки техните услуги, е много по-голяма от самата услуга. Екипът на СуперХостинг.БГ създава редица модули за по-лесно управление на хостинг акаунтите. Постоянно работят в посока ускоряване на работата на клиентските сайтове чрез ALL SSD технология и ускоряващи модули. Надеждността на услугата и сигурността на клиентските сайтове са от водещо значение за СуперХостинг.БГ. Разработили са и продължават да развиват SH Protect - тяхната активна система за сигурност, която осигурява много високо ниво на защита на клиентските сайтове и пощи, като всеки ден предотвратява редица хакерски атаки.

Промоцията е валидна само за първата година за нов персонален хостинг. За да се възползвате от намалението, пуснете поръчка от host.bg, след което изпратете снимана или сканирана Вашата ISIC карта на адрес sales@superhosting.bg и укажете начина, по който желаете да извършите плащането. След предоставената от вас информация ще получите уникален промокод за 70% отстъпка, който да използвате във вашата поръчка.

Ако планирате вашият първи проект или започване на нов бизнес, Вие се нуждаете от уебсайт и електронна поща – за да могат вашите клиенти да ви намират в интернет и да се свързват с вас, за да научат повече за това, което предлагате. Вашето интернет присъствие започва с избора на подходящо име – домейн, и бърз и сигурен хостинг на който да качите файловете на вашия хостинг и да създадете електронната си поща.                                                                                                                                            

Като партньор на ISIC, СуперХостинг.БГ  ви предоставя възможност да използвате 70% отстъпка за първата година на нов хостинг. За да се възползвате от намалението,  изпратете снимана или сканирана Вашата ISIC карта на адрес sales@superhosting.bg. След предоставената от вас информация ще получите уникален промокод за 70% отстъпка, който да използвате във вашата поръчка.

Уеб сайт:
www.superhosting.bg
 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • itic card
  • 70% Намаление
  • icon-services.png
  Рейтинг: 3.91 /11 Гласа

  За да се възползвате от 70% намалениe,  изпратете снимана или сканирана Вашата ISIC карта на адрес sales@superhosting.bg. След предоставената от вас информация ще получите уникален промокод за 70% отстъпка, който да използвате във вашата поръчка.

 • Адрес:
  бул. Драган Цанков 23, вх.Б, ет. 2, София
  Телефон:
  02 9625979
  Национално намаление:
  Да
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления

 • Pitch Bootcamp Sofia IV (14-15.04.2017)

  Бъди на едно място с някои от най-успелите предприемачи в света и се запознай с връстници, които...

  15%
 • Софийска опера и балет

  Софийската опера и балет е националната културна институция в България за оперни и балетни...

  20%
 • SPORT DEPOT

  SPORT DEPOT e най-голямата верига спортни магазини в България. В магазини SPORT DEPOT се...

  10%
 • Кино Арена

  Билети за студенти в Кино Арена.

  Special offer
 • MyProtein.BG

  Myprotein е най-големият производител на хранителни добавки в Европа и 3-ти в света

  20%
 • хотел Орловец 5* - Пампорово

  Петзвездният хотел “Орловец” е синоним на лукса, спокойствието и уюта в Пампорово!

  10%
 • Виж всички >