bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Студентската лична карта ISIC НА ВВМУ „Н. Й. ВАПЦАРОВ“

ВВМУ ISIC карта ВВМУ DSK ISIC карта 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТУДЕНТСКАТА ЛИЧНА КАРТА НА ВВМУ „Н. Й. ВАПЦАРОВ“?

Новата студентска личнa карта ISIC на Висше военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“ е въведена през 2012 година. Тя e одобрена от ръководството на университета и от Министерство на образованието и замества издаваните досега студентски лични карти.

Картата се отличава с името и логото на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ и може да се притежава единствено от студентите редовно обучение в този университет.

СТУДЕНТСКАТА КАРТА ISIC НА ВВМУ „Н. Й. ВАПЦАРОВ“ Е УНИКАЛНА СТУДЕНТСКА КАРТА С МНОГО ФУНКЦИИ:

  • студентска лична карта на ВВМУ;
  • карта за 50% намаление в БДЖ;
  • документ за издаване на абонаментна карта за учащ в „Градски Транспорт Варна“ ЕАД;
  • карта за над 1000 специално договорени преференции в България, най-атрактивните, сред които са в Nike, KFC, кино Арена, оторизираните дистрибутори на APPLE, Lenovo exclusive store, Asics, Converse, Sport Depot, KIX, Playground, Opticlasa, Оптики Vision Express, както и билети с отстъпка за много музикални концерти и фестивали. Всички преференции с ISIC в България можете да разгледате на www.isic.bg;
  • Карта за над 42 000 преференции в чужбина в най-разнообразни области – транспорт, настаняване, музеи и забележителности, ресторанти и барове, пазаруване, кино, атракции и др. Много от преференциите в чужбина са достъпни онлайн и могат да се ползват и от България, например: Microsoft, Avira, The Economist, Education First FREE online language course, British Council FREE IELTS practice test, Western Digital и много други. Всички преференции в чужбина можете да разгледате на www.isic.org;
  • дебитна картa VISA на Банка ДСК с преференциална тарифа за студенти.

СТУДЕНТИТЕ ВЪВ ВВМУ „Н. Й. ВАПЦАРОВ“ МОГАТ ДА ИЗБЕРАТ СТАНДАРТНА СТУДЕНТСКА КАРТА ИЛИ БАНКОВА СТУДЕНТСКА КАРТА.

Студентската лична карта на ВВМУ се издава в два варианта:

  • стандартна студентска карта – тя представлява студентска лична карта на ВВМУ + карта за студентски преференции ISIC;
  • банкова студентска карта – тя представлява студентска лична карта на ВВМУ + карта за студентски преференции ISIC + дебитна карта на Банка ДСК.

Разликата между двете карти e банковата функция, както и таксата за издаване или подновяване на картата. Издаването и подновяването на стандартна ISIC карта струва 8 лв., а издаването и подновяването на дебитна DSK ISIC карта струва 6 лв.

КЪДЕ СЕ ИЗДАВАТ И ПОДНОВЯВАТ СТУДЕНТСКИТЕ КАРТИ НА ВВМУ „Н. Й. ВАПЦАРОВ“?

Документи за издаване и подновяване на студентски карти се приемат в Кариерен център във ВВМУ всеки делничен ден от 13.30 до 17 часа.

За издаване на нова карта носете студентска книжка и една снимка паспортен формат.

За подновяване на студентска карта носете студентска книжка.

ВАЛИДНОСТ НА СТУДЕНТСКАТА КАРТА НА ВВМУ „Н. Й. ВАПЦАРОВ“

Валидността на студентските карти е една академична година, считано от 1 септември на текущата до 30 септември на следващата година. Валидността на картата е отбелязана на гърба на картата в полето Validity/Валидност, независимо от вида й: банкова или стандартна (изписва се примерно: 09/2015).

Ако валидността на картата е изтекла, тя се подновява със специален стикер, който се залепя в полето валидност.

Преференциите с ISIC в България и чужбина могат да се ползват само с валидни карти, т.е. издадени или подновени през настоящата академична година.

Валидността на картата можете да подновите по всяко време на академичната година.

ВВМУ ISIC картаВВМУ DSK ISIC карта

Сподели

Избрани намаления