bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Стажантски програми в Испания и Франция

Възползвайте се от стажантските програми на UsitColours:

ПрограмаWAT Spain:

Internship Spain е стажантска програма, осигуряваща сезонна заетост, с продължителност между 8 седмици и 6 месеца, подходяща за студенти редовно обучение. Ако искаш не просто да разгледаш Испания, но и да се запознаеш с живота, традициите, работните навици, а и се изкушаваш да прекараш лятото в един от най-известните курорти, това е твоята програма. 

Позицията се осигурява от спонсориращата организация. Работата обикновено е в хотели, като са възможни най-различни позиции - от рецепционисти и сервитьори до кухненски персонал и камериерки. Работодателят осигурява безплатно настаняване и храна, както и месечна стипендия.

Work and Travel France:

Work and Travel France е програма за сезонна работа във Франция, която е в сила през лятната ваканция на студентите и е с продължителност до три месеца. Програмата дава уникална възможност на студентите не просто да посетят Франция, но и да работят там, да се запознаят с условията на живот и традициите, като успоредно с това изкарват и пари. Позицията се осигурява от спонсориращата организация, като обикновено работата е в сферата на туризма - хотели, ресторанти, магазини.

Очаквайте скоро и още стажантски програми и в Португалия.

 

За контакти:

www.usit.bg или се обадете на 0700 15 115.

Сподели

Еразъм 30
Еразъм