bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Чувствай се специален в Пампорово с ISIC

Колко пъти сте се чувствали специални напоследък? Със специалното намаление в курортен комплекс Пампорово, всички притежатели на ISIC карти имат пълното право да се чувстват специални и привилегировани. „Пампорово” АД предлага пълен комплект от услуги – сезонни, дневни и нощни лифт карти,ски и сноуборд оборудване, ски и сноуборд училище за начинаещи и напреднали, колела и екипировка за планинско колоездене, планински водачи, хотелско настаняване, забавление и екскурзии, организация на спортни състезания и транспортни услуги. Всички притежатели на ISIC карти, който обичат високите нива на адреналин в кръвта, могат да се възползват от ексклузивното намаление, което Пампорово АД предлага специално за тях - 17% отстъпка за всички ски услуги при ски центрове 1 и 2. 

А какво означава за вас да сте наистина специални? Помислили сме и за вашето удобство на пистата. Всички собственици на валидни ISIC карти могат да се възползват и от специалната отстъпка при използване на модерните лифтови съоръжения в Пампорово. Ски зоната включва над 60 км писти за алпийски дисциплини и ски бягане и е изцяло достъпна с лифтове. За да можете да оползотворите максимално престоя си, със своята ISIC карта получавате 8% намаление за всички лифтови съоражения.

След изпълнения с приключения ден, сме осигурили и вашите топли вечери. Всички от отбора на ISIC могат да се възползват от специалната преференция в реновираните хотели Орловец и Перелик, където получавате 10% отстъпка от цената на всички видове настаняване. Не забравяйте при резервация да споменете, че сте собственик на ISIC карта, както и да я покажете на рецепция, защото тя е единственият начин, по който можете да се възползвате от това невероятно предложение. А сега, почувствахте ли се наистина специални?

Виж всички места в Пампорово с намаление: 

Пампорово ISIC отстъпки

1 февруари 2017, сряда

Сподели

Избрани намаления