bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

SOLAR SUMMER: Бъди част от най-горещите партита в България това лято

/* Обновена: 15/8/17 15:10

Поради независещи от ISIC Bulgaria причини, партитата с участието на Adam Beyer и Paco Osuna са отменени с решение на YALTA Club.

Очаквайте обявяването на нови дати през следващите месеци в гр. София, за които ще важат вече закупените билети за съответното събитие. Разбира се, можете да получите обратно стойността на закупения билет, като за целта молим да се свържете с нас след 16.08.2017г.!

Лятото е тук! И понеже това е сезонът с най-малко празници по календара, хващай маркера и започвай да отбелязваш дните за купон! По традиция ISIC и YALTA Club представят преференциални билети за най-запалените фенове на хаус, транс и денс музиката.

В продължение на 8 седмици, Cacao Beach в Слънчев бряг ще бъде домакин на SOLAR SUMMER, където най-добрите DJ ще ви помогнат да избухнете на макс!

В разгара на горещините, морският бряг е единственото добро спасение. Разбира се, всички ние – младите хора на България, не търсим спокойните шезлонги, а напротив – най-добрите партита! С валидната си ISIC карта всички от Team ISIC могат да се снабдят с билети за партитата на Solar SUMMER на преференциалната цена 35лв, вместо 40! Местата си ги знаете – isic.bg/tickets и приложението My ISIC!

Вижте ТУК как можете да закупите билет от приложението, ако все още не сте разбрали. А по-долу е и пълната програма на Solar Summer 2017:

Можеш да закупиш билет за всяко едно парти от isic.bg/tickets или през MyISIC на цена 35 лв! Лятото е тук – нека му се насладим на Слънчака с партитата на Cacao Beach и Solar Summer! Следи ежедневно Facebook страницата ни, за да бъдеш осведомен за всички предстоящи събития – не изпускай купона и спести, докато се забавляваш!

20 юли 2017, четвъртък

Сподели