bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

SOLAR Christmas - Armin van Buuren, Fedde Le Grand and Runo

50лв.
SOLAR Christmas - Armin van Buuren, Fedde Le Grand and Runo
50лв.

И за тази Коледа най-добрият български клуб YALTA е подготвил специален подарък за всички фенове на електронната музика у нас. 

В навечерието на най-топлите празници зала Арена Армеец ще бъде мястото, на което ще можете да се насладите на сетовете на Armin van Buuren, Fedde Le Grand и Runo. Потопете се в магичната атмосфера на купона и си запазете вечерта на 22 декември - посетете още сега isic.bg/tickets или отворете мобилното приложение MyISIC, за да закупите веднага своя билет на цена от 50лв. (вместо 60!) Можете да видите повече информация за закупуването на билети чрез порталите на ISIC тук. Не се колебайте и изживейте една невероятна нощ! 

Armin van Buuren отново ще зарадва почитателите си в зала Арена Армеец на 22 декември, като част от SOLAR Christmas 2017 - епичното парти на YALTA Club, което е задължително да посетиш! Armin обещава да нажежи атмосферата само с най-енергичните си хитове и невероятно шоу. Той ще се раздаде зад пулта специално за вас, а знаем, че това е нещото, което той може най-добре.

Компания на Armin ще бъде и неповторимият Fedde Le Grand - след зашеметяващото му представяне в София през февруари, музикантът ще пристъпи в столичната Арена Армеец, за да се включи в SOLAR Christmas партито. Fedde Le Grand посочва България като своя любима парти дестинация, затова и тя бе една от първите му клубни спирки през 2017 г. Освен че участва в множество фестивали, сред които Tomorrowland, той успя да издаде и албум през отминалата година, заради което неслучайно попада в списъка на DJ Mag за 30-те най-влиятелни диджеи в света. 

Възползвайте се от билети на по-ниска цена, закупени през системите на ISIC. Посетете isic.bg/tickets или отворете мобилното приложение MyISIC, за да вземете своя билет на цена от 50лв
Важно: НЕ Е нужно да заплатите по банков път. Повече информация вижте тук

* Билетите ще бъдат налични скоро. 
** Част от информацията е взаимствана от peika.bg и monitor.bg

get

Уеб сайт:
http://isic.bg/tickets
 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 50лв.
  • icon-event.png
  Рейтинг: 5.00 /2 Гласа

  Можете да купите билети на преференциалната цена от 50лв. за правостоящо място чрез:

  1. Портала isic.bg/tickets

  2. Мобилното приложение MyISIC

 • Адрес:
  Арена Армеец, София, България
  Национално намаление:
  Да
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления