bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Ски услуги в Пампорово

15%
Ски услуги в Пампорово
15%

„ПАМПОРОВО” АД е собственик и оператор на цялата ски зона в курортен комплекс Пампорово, както и на три от най-известните хотели в комплекса – петзвездния хотел „Орловец”, емблематичния хотел „Перелик” и бутикова вила „Арфа”. В партньорство с Българската ски федерация, „Пампорово” АД е основен организатор на състезанията под егидата на Международната Ски Федерация - Европейска купа/Слалом мъже/жени, "Мастърс Къп", ски и сноуборд състезанията за купа Пампорово, както и редица други престижни национални и международни шампионати.

 „Пампорово” АД предлага пълен комплект от услуги – сезонни, дневни и нощни лифт карти,ски и сноуборд оборудване, ски и сноуборд училище за начинаещи и напреднали, колела и екипировка за планинско колоездене, планински водачи, хотелско настаняване, забавление и екскурзии, организация на спортни състезания и транспортни услуги.

 От 2012 година в „Пампорово” АД с подкрепата на Concept Creative създадоха най-големия парк за планинско колоездене в България – Вело парк Пампорово. Паркът вече се радва на международна слава и е домакин на редица състезания като – Европейско първенство по планинско колоездене, Балканско първенство, Национален шампионат по планинско колоездене, Winter Bike Duel, Pamporovo Bike Cup и други.

Уеб сайт:
pamporovo.ME

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 15% Намаление
  • icon-sport.png icon-services.png icon-pin.png
  Рейтинг: 3.50 /4 Гласа

  * 15% намаление за ски услуги в Пампорово
  * остъпката важи за ски услугите в гардеробите на Пампорово АД на ски център 1 и 2
  * отстъпката не важи за ски услугите от гардероба на ски център Студенец

 • Адрес:
  к.к. Пампорово 4870, общ. Чепеларе, обл. Смолян
  Телефон:
  +359 700 17702
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления