bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Пролетното ни ISIC ROAD SHOW с много изненади

Всяка пролет щандът на ISIC посещава твоя университет. И тази няма да пропуснем!

Не пропускай възможността да се запознаеш с Пепър (Pepper), хуманоидният робот на банка ДСК, който с радост ще ти разкаже каква е ползата за имаш ISIC!

При показване на валидна карта ще играеш в нашия супер забавен куиз и ще спечелиш освежаващо кенче със Sprite!

Започнахме на 2 април и неуморно ще обикаляме България чаааак до 17 май - в рамките на 6 седмици ще обиколим 24 университета в 8 града. 
Присъединете се към събитието във Facebook, за да получавате навременна информация. 

  • Как да ни откриеш?

Честно, не очаквахме този въпрос. ISIC щандът винаги се намира на най-посещаваната зона в университета ти (не, не кафенето отсреща.. ;)) – фоайе, централен вход и др. Огледай се за голяма стена с два-три щанда и купчина усмихнати младежи – там сме.

  • Защо да ни откриеш?

Този въпрос също ни дойде като гръм от ясно небе, затова прощаваме само на първокурсниците! На щанда на ISIC Bulgaria можеш да подновиш своята карта и да подадеш заявление за нова такава, както и да получиш стикер за използване на БДЖ намалението. Освен това, ще имаш възможността да се запознаеш отблизо с мобилното приложение MY ISIC и да активираш своя виртуална ISIC карта за ползване на намаления чрез смартфон, сред които и OMV. Не забравяй и за Пепър - не всеки ден ти идва на крака пример за технологичния прогрес на обществото ни. Яко, а?

Разбира се, ако имате ISIC или DSK ISIC карта, изтеглете приложението MY ISIC от Google PlayStore или App Store, изпълнете стъпките за активация на виртуална MY ISIC карта и заповядайте, за да се включите в нашата викторина - можете да спечелите подарък! Не забравяйте доброто си настроение, пък ако случайно допуснете тази грешка – ние имаме по много!

itic

На ISIC Roadshow, всеки преподавател може да получи повече информация за Международната преподавателска ITIC карта, както и да заяви такава. Не се колебайте да ни зададете своите въпроси - ние с радост ще помогнем. Можете да прочетете повече за Международната ITIC карта на този линк 

ISIC Road Show ще се състои между 10:00 и 16:00 часа в най-посещаваната зона (централен вход или фоайе) в университетите, а програмата можете да видите по-долу. Ние от отбора на ISIC те очакваме там.

3 април 2018, вторник

Сподели

Избрани намаления