bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

ISIC Road Show идва при теб

ISIC Roadshow отново е тук!

За поредна година щандът на ISIC ще посети и твоя университет, където срещу своята валидна карта ще можеш да получиш своя Student Survival Kit (или казано по-разбираемо - торбичка с подаръци)

На 09 октомври започна поредното издание на най-яката кампания ISIC Road Show във висшите училища в България. В рамките на 6 седмици ще обиколим 24 университета в 7 града.

 

  • Как да ни откриеш?

Честно, не очаквахме този въпрос. ISIC щандът винаги се намира на най-посещаваната зона в университета ти (не, не кафенето отсреща.. ;)) – фоайе, централен вход и др. Огледай се за голяма стена с два-три щанда и купчина усмихнати младежи – там сме.

  • Защо да ни откриеш?

Този въпрос също ни дойде като гръм от ясно небе, затова прощаваме само на първокурсниците! На щанда на ISIC Bulgaria можеш да подновиш своята карта и да подадеш заявление за нова такава, както и да получиш стикер за използване на БДЖ намалението. Освен това, ще имаш възможността да се запознаеш отблизо с мобилното приложение MY ISIC и да активираш своя виртуална ISIC карта за ползване на намаления чрез смартфон, сред които и OMV. Яко, а?

  • А истинската причина, заради която да дойдеш?

Тук си право в десятката! Студентите, преживяли поне един 8-ми декември знаят за какво става въпрос – всеки от вас, който притежава валидна ISIC карта и попълни кратката анкета на щанда, ще получи т. нар. Student Survival Kit – легендарната торбичка с комплименти, която всички искат – тази година с комплименти от Банка ДСК, Red Bull, Sprite и Nescafe 3 in 1.

  • Не можеш да дойдеш? Няма проблем.

Всъщност, има – за теб няма да има Student Survival Kit. Разбира се, можеш да дойдеш до офиса ни в Студентски град или да отидеш до някои от нашите представители, за да получиш БДЖ стикер (носи уверение!), както и да заявиш онлайн своята карта.

Разбира се, ако имате ISIC или DSK ISIC карта, изтеглете приложението MY ISIC от Google PlayStore или App Store, изпълнете стъпките за активация на виртуална MY ISIC карта и заповядайте да получите своя подарък Student Survival Kit! Не забравяйте доброто си настроение, пък ако случайно допуснете тази грешка – ние имаме по много!

ISIC Road Show ще се състои между 10:00 и 16:00 часа в най-посещаваната зона (централен вход или фоайе) в университетите, а програмата можете да видите по-долу. Ние от отбора на ISIC те очакваме там :D

9 октомври 2017, понеделник

Сподели

ВидеоИзбрани намаления