bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Richie Hawtin, Fabio Florido - Solar Summer 2017

35 лв
Richie Hawtin, Fabio Florido - Solar Summer 2017
35 лв

Синонимът на детройтско техно, RICHIE HAWTIN, се завръща, за да ни разбие на фестивала SOLAR SUMMER. Диджеят, продуцент и концептуалист RICHIE вече 20 години изпъква и се доказва като абсолютен иноватор в съвременната електронна музика. Още с първия си албум “Decks, EFX & 909” той привлича вниманието към себе си, като разширява кръгозора на артистите по това време.

FABIO FLORIDO е роден в Прато, Централна Италия през 1986. След като се сблъсква с минимала и техно музика през 2003 г., той открива страстта си към новия свят, съвкупност от забавление, ритъм, светлини и безкрайни нощи! По това време, Фабио вече е оформил своя музикален вкус, насочен към немската техно сцена. Той започва да се следва артисти като Richie Hawtin, Chris Liebing, Adam Beyer и още много други от цяла Европа.

Ако имаш валидна ISIC карта, новините са добри - можеш да се сдобиеш с билет за Solar Summer партито с участието на Richie Hawtin и Fabio Florido на преференциалната цена от 35лв - разбира се, знаеш къде: на isic.bg/tickets или чрез мобилното приложение MyISIC! Виж тук за повече информация! 

Партито премина повече от добре! Разгледай предстоящите по-долу и не забравяй да закупиш билет с намаление!

 

 

Уеб сайт:
Вземи билет ТУК

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 35 лв
  • icon-event.png icon-fun.png
  Рейтинг: 0.00 /0 Гласа

  Mожеш да се сдобиеш с билет за Solar Summer партито на 30.07.2017 с участието на Richie Hawtin & Fabio Florido на преференциалната цена от 35лв - разбира се, знаеш къде:

  1. На isic.bg/tickets или

  2. Чрез мобилното приложение MyISIC!

  Виж тук за повече информация! 

   

 • Адрес:
  Cacao Beach, Слънчев бряг
  Национално намаление:
  Да
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления