bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Лудостта на Гения - Ескейп стая за ценители

10%
Лудостта на Гения - Ескейп стая за ценители
10%

Лудостта на Гения е ескейп стая от ново поколение. Не само, че 60 минути ще се забавлявате с приятели, но ще се потопите в историята на един велик ум. Над 700 отбора премериха сили и успяха да преборят #лудостта на Гения.

 

 

ИСТОРИЯТА

“Здравей Тео, отново съм тук – в странноприемницата Сен-Обен. Отдавна имах нужда да изпитам онова спокойствие, което душата ми така жадно търси в годините. Имах толкова много причини да се почувствам щастлив… така и не се получи. Внезапните изблици на неконтролируемо въодушевление се появяваха в моментите, когато се взирах в очите на Сена. Тя бе моят пристан. Моята причина да забравя мрака. Тя ме караше да виждам небето в друго измерение. Не беше просто слънце.. А съзвездие от слънца. Тя бе единствената, която успя да заключи сърцето ми и да скрие ключа от лицето на света. Знаеш ли какво е усещането да затворят душата ти в ковчеже? Да търсиш. Постоянно да търсиш себе си.. Да те разпръснат на осем парчета. Да бъдеш пъзел от емоции. Да не можеш да се намериш. Да търсиш формулата на битието си. Единственото, което ми остава е да рисувам. Помниш ли стария статив? Само той можеше да разбере обърканата ми душа. Сякаш някой рисуваше с молив по бялата пелена на ума ми. Търсех знаците на съдбата. Исках да отворя нова врата, да започна нов живот. Обърнах се към Бог. Помниш ли църквата в Овер?”

С ВАЛИДНА ISIC ПОЛУЧАВАШ: 10% отстъпка от стандартните цени:

За двама – 60 лв. 54лв.

За трима – 75 лв. 68лв.

За четирима – 88 лв. 80лв.

За петима – 100 лв. 90лв.

За шестима – 108 лв. 98лв.

За седмина – 112 лв. 101лв.

Ако искате да изживеете живота на един луд гений и да се потопите в атмосфера, която никога преди това не сте виждали, Ви очакваме! И не забравяйте: за да успеете, ВСИЧКИ трябва да излязат! Възползвайте се от намаление с валидна ISIC карта в Quest House Лудостта на Гения! 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

 • Как да стигна до Questhouse?
  Намираме се в самия център на София – на ул. Цар Иван Асен II. Ако пътувате с автомобил, имайте предвид, че Иван Асен е в зелена зона, но всички малки улички в околността са свободни за паркиране. Лесен достъп имате от Орлов мост, Полиграфически комбинат, както и от Румънско посолство. 

 • Какво трябва да знам и мога, за да участвам?
  Не е необходимо да имате някакви специални умения, за да участвате в “Лудостта на гения”. Вземете си доброто настроение и ни оставете да ви преведем през света на един велик художник.

Възползвайте се от 10% намаление с валидна ISIC карта! Нека най-добрите победят! 

Уеб сайт:
https://questhouse.bg

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 10% Намаление
  • icon-fun.png
  Рейтинг: 5.00 /1 Гласа

  Получавате 10% намаление с валидна ISIC карта в ескейп стаята Лудостта на Гения! 

 • Адрес:
  ул. Цар Иван Асен II 33, София, България
  Телефон:
  0878 447470
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления