bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Страхотни отстъпки на билети за музикални събития

ISIC Tickets портала отново на разположение! Не, че някъде е ходил напоследък, но отново е пълен с музикални събития за всеки вкус.

Надяваме се, че си взе бележка и вече не те е страх да купуваш билети през нашите платформи (ако не си, погледни линка – ISIC системите са по-сигурни и от това, че петък ще отидеш на дискотека).

От опит глава не боли, нали? Най-логично е сам да опиташ веднага да си купиш билет на преференциална ПО-НИСКА цена от тази, която ще намериш в другите портали за продажба на билети. Разбира се, можеш да използваш и приложението MyISIC (даже е препоръчнително) – продължаваме в следващите редове с резюме на това какво да очакваш. Някои събития наближават, затова моментът за купуването на билет е точно СЕГА!

yaltaНай-голямото Хелоуин събитие – Haunted House, организирано от YALTA Club, идва в Зала София с ограничен брой специални билети за картопритежателите на ISIC карти! Събитието ще се проведе на 31.10, а билетите са в продажба до 29 октомври през isic.bg/tickets и в MyISIC. Специално за твоето настроение ще пускат любимите DJ-и на всички ценители на клубната музика Paco Osuna, Solardo, Fabio Florido и Liubo Ursiny. Не пропускай да станеш част от това незабравимо изживяване – вземи своя преференциален билет на специалната цена от 35лв 30лв. с валидна ISIC карта. Пък за нас ще бъде чест да допринесем за най-якото Halloween парти. ;) Не забравяй най-страшната си маска, а ако предпочиташ да се маскираш като себе си – бъди спортно-елегантен! Чакаме те.

halloweenСлед Halloween партито има-няма десетина дни преди да се наложи да се ходи на купон отново! На 11 ноември (мхм, 11.11) Upsurt, Dim4ou и още купчина готини пичове и мадами ще се изсипят в Joy Station в Студентски, а това, което чакат, си ти. През MyISIC и в isic.bg/tickets можеш да вземеш билети на специална цена – 20лв 15лв. Освен Upsurt и Dim4ou, ще можеш да видиш и Sofia Riders, Mr. V, The Center, Mati, BigBo, Twerk BiterZzz, Мария Драгнева, Балет Нова, DJ Cass и Монти от Ice Cream!  Цяла вечер ще можеш да купонясваш с цялото стълпотворение от хора, които ще се стараят да направят партито невероятно. Не забравяй да вземеш и приятели! 11-ти Ноември ще остане в историята - "EXPOSED" в Joy Station стартира новата вълна на нощния живот в столицата. Или иначе казано: ако пропуснете това събитие, никога няма да си го простите!

exposedОще едно страхотно предложение ще можете да намерите в isic.bg/tickets. Знаете ТАЗИ песен, нали? Rag’N’Bone Man преобърна класациите именно с трака си Human, платинен в 8 държави, задържал  първа позиция в класацията European Airplay за пет поредни седмици и е бил номер 1 в iTunes в 46 държави и пристига в София за концерт на 9 май 2018! Разбира се, ние от ISIC знаем колко го харесвате - затова още сега можете да закупите билети на преференциалната цена от 50лв 45лв за правостоящо място! Вземете преференциален билет през isic.bg/tickets и мобилното приложение MyISIC, като представите своята валидна ISIC карта!

Не се колебай – избери си събитие (а защо не и всички?), влез на isic.bg/tickets или в MyISIC и купи своя билет на специална ПО-НИСКА цена.

Не пропускай да станеш част от най-добрите партита и спести с твоята валидна ISIC! Очакваме те!

10 октомври 2017, вторник

Сподели

Избрани намаления