bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

ПРОМО билети с ISIC

В последно време събитията, на които ти се иска да присъстваш, стават повече – за разлика от техния нарастващ брой, парите в банковата ти сметка не се увеличават с особено бързи темпове. Какво е решението? Да не ходиш никъде? Студентски сандвичи? Да запишеш събитието от YouTube? Както е казал някога авторът, няма начин да няма начин – стига само да пожелаеш и да потърсиш (или да дочакаш неволята).

Поглеждаш към портфейла – ситуацията е плачевна, а някъде там бледнее зеленикав силует. ISIC карта? Май беше нещо за БДЖ. Прибираш я обратно и забравяш за случая. И пак е 2 посреднощ и те гложди как не заведе гаджето на концерта на Стинг.... Пак вадиш портфейла – отново ISIC картата.

Налегнало те е отчаяние, ровиш във фейса и си знаеш, че и тази събота ще седите на терасата. „Абе, тая ISIC карта – мислиш си. – дали пък няма някое намаление за кредит?“ Отваряш сайта и ровиш. Търсиш – БДЖ, градски транспорт, OMV, оптика, БИЛЕТИ (A? Билети ли прочетох?). И точно в тоя момент, в два и нещо посред нощ осъзнаваш, че с ISIC можеш да си купиш пропуск за събитие на доста по-ниска от редовната цена. Влизаш на isic.bg/tickets, поръчваш, плащаш – все някой лев е останал (да, и в два посреднощ става) и ГОТОВО, билетът е в пощата ти (електронната, де :D).

Лягаш и заспиваш, а на сутринта нещо те гложди – дали всичко е наред с този билет?

  1. Окей, вече съм в сайта (или приложението), кликвам върху КУПИ, въвеждам си данните и...?

И избираш начин на плащане. Можеш да платиш с DSK Direct, ePay, директно по електронен път с твоята карта, или ако не вярваш на Интернет достатъчно, да си запишеш номера на билета и да отидеш да го платиш в EasyPay с парите, които имаш кеш.

  1. Да го принтирам ли, ама цветно ли, да бъде ли ламиниран....

Когато си купиш билет с ISIC, независимо дали използваш платформата ISIC Tickets или мобилното приложение MyISIC, ще получиш билет за желаното събитие, който съществено се различава от стандартния билет, който се предлага за събитието. Не се притеснявай, договорили сме всичко и твоят билет ще бъде признат и това, че е различен е по-скоро готино - ти си част от ISIC общност и не си заедно с "масовката". Казано под секрет, най-важен е бар-кодът, който ще получиш върху въпросния билет – и да забравиш да го принтираш, запази pdf-а на телефона си и по този начин ще успееш да преминеш жестоката охрана на входа. Още по-лесно е да изтеглиш MyISIC, където в секция Билети ясно ще личи, че си закупил билет. Въпреки всичко, препоръчваме ти да занесеш хартиено копие на билета си, тъй като организаторите на някои събития решават да съберат всички пропуски или части от тях. Няма никакъв смисъл да принтираш цветно, ламинирано и прочее (разбира се, ако много ти харесва да е цветно – демокрацията влиза в сила! :) ).

  1. Хич не съм фен да ровя по сайтове и да плащам онлайн? Няма ли друг начин….

Знаем, че винаги ще има хора, които не обичат да вървят в крак с времето, именно заради тях сме оставили и опцията за покупка в офис и плащане в брой. Посети офис на Юзит Калърс и те ще направят всичко вместо теб. Е, парите са си от теб, де :D

  1. Не мога ли просто да си покажа картата на билетна каса?

Сори, ама НЕ! Промоционалните билети за ISIC се закупуват само през порталите на ISIC – приложението MyISIC и портала www.isic.bg/tickets/. Те са специално лимитирано количество, което може да се управлява само от екипа на ISIC.

  1.  Мога ли да взема аверите с мен, че не ми се ходи сам?

Можеш, стига да имат ISIC карти. Не можеш да купиш повече от 1 билет за една ISIC карта, затова, в случай че твоите хора нямат карти, можете да заявите онлайн – става много бързо. Ако не са студенти, но са под 30-годишна възраст, можете да заявите Европейска младежка карта (EYC), която също ще даде достъп до закупуването на билет с преференция.

  1. Щях да ходя, ама ме заболя палецът на крака. Какво да правя?

Потърси друг човек, който има карта (ISIC или Младежка), и ни пиши на office@isic.bg или се обади – ще направим всичко необходимо да заменим името върху билета. Просто „предаване“ или отстъпване не работи :)

  1. Събитието пропадна. Ами сега?

За съжаление, понякога и това се случва – със сигурност ще успеем да възстановим сумата, която си платил за своя билет – обикновено в такива случаи пускаме съобщение в нашата официална страница, както и във Facebook за това как ще процедираме. Разбира се, винаги можеш да се обадиш на 02/962 59 18, или да пишеш на office@isic.bg.

  1. Ами ако все пак откажат да признаят билета ми по някаква причина...?

На практика, няма как да се случи! Все пак, за да избегнеш неприятни ситуации, винаги носи хартиено копие на билета, както и своята валидна ISIC карта. Не забравяй да се осведомиш предварително и за условията на събитието – възрастови ограничения, необходими декларации и т.н. Ако не спазиш заложените ограничения и не бъдеш допуснат до концерта, няма да има как да получиш обратно парите си, тъй като още със закупуването се съгласяваш с условията на организатора.

  1. Нещо, което не го пише тук?

Не се притеснявай да питаш по всички възможни канали – във Facebook, по телефона – 02/962 59 18, на e-mail office@isic.bg, дори и ако срещнеш някой от нас на улицата – никога не е било по-лесно да си вземеш билет с намаление и е в реда на нещата да звучи леко подозрително. Стараем се да получиш най-добрите условия – не се бави и купи билет за събитието, което ти харесва.

 

ВАЖНО: Билетите с ISIC предлагат достъп до разнообразен тип събития, но общото е, че винаги са за правостоящи места. При желание за билети със запазено седящо място или специален достъп, можете да се обръщате към други платформи за продажба на билети. 

12 септември 2017, вторник

Сподели