bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Природонаучен музей - Пловдив

70%
Природонаучен музей - Пловдив
70%

Регионалният природонаучен музей – Пловдив е втори по големина и богатство музей в страната, с модерна и съвременно оформена експозиция, със засилена природозащитна идея и библиотека, която притежава 7740 тома книги. 

Регионалният природонаучен музей в Пловдив предлага намаление за студенти и младежи. За да се възползвате от него е достатъчно да представите своята валидна ISIC карта, която е Вашият документ, удостоверяващ студентския ви статус. 

Регионалният природонаучен музей в Пловдив разполага с експозиции, които ще предизвикат у вас жажда за знание. Можете да се насладите на изложенията Минерали, Ботаника, Безгръбначни, Аквариум, Морски аквариум, Риби, Земноводни и влечуги, Птици, Бозайници, Терариум, Планетариум и Пеперуди. 

Библиотеката в Природонаучен музей Пловдив е създадена на 05.10.1952 г, когато са заведени първите няколко тома книги. Постепенно с идването на млади специалисти в музея, които имат научни интереси, дало отражение върху обогатяването на библиотеката и нейното развитие. По своя характер библиотеката при музея е строго специализирана с природонаучен характер. Преобладават книги на руски език, български, немски, английски и други. Днес библиотеката при музея притежава 7740 тома книги. 

 

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • 70% Намаление
  • icon-pin.png
  Рейтинг: 5.00 /1 Гласа

  Цени на билети:

  Експозиция - студенти и ученици: 3,00 лв. Всеки четвъртък - безплатен вход за Експозицията за студенти и ученици. 

  Планетариум - студенти и ученици: 7,00 лв.

   

 • Адрес:
  ул. Христо Г. Данов 34, Пловдив
  Телефон:
  +359 32 633096
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления