bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Онлайн магазини и подаръци с намаление

Много често ни е трудно да изберем подарък. Тогава се допитваме до Интернет за интересни идеи, които да ни помогнат да впечатлим любимите си хора с хубав подарък. Тъй като нашата задача е да ви покажем къде имате намаление с картите си, то ето и няколко предложения за подарък в онлайн магазини, където може да използвате ISIC картата си и да получите намаление. 

Не чакайте празници, за да зарадвате някого! Кой не обича неочакваните подаръци? :)

бижута прецизъ

Ако сте се насочили към бижутерия, то в този онлайн магазин имате доста голям избор на български сребърни бижута. Всички картопритежатели ползват 20% отстъпка!

Повече информация за намалението »

 

penshop

Търсите луксозен подарък? Защо не химикалка/писалка? Гравирането на този тип подарък е почти задължително с послание или името на получателя, което да направи този подарък специален! В онлайн магазин PenShop.bg, ще намерите огромен избор на модели от най-различни световни марки. Ползвате намаление 11%!
Повече информация за намалението »

 

biblio

Книгите не са това, което бяха за все повече хора. Ако ще подарявате книга в електронен вариант, то е хубаво да знаете, че с ISIC карта имате намаление в онлайн магазина за електронни книги и списание - Biblio.bg. Отстъпката е 20%!

Повече информация за намалението » 

 

Вижте всички места в България, където може да пазарувате с намаление тук »

 

13 февруари 2013, сряда

Сподели

Избрани намаления