bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Онлайн езикови курсове от coLanguage

10%
Онлайн езикови курсове от coLanguage
10%

 coLanguage е онлайн платформа, която свързва висококвалифицирани преподаватели от водещи университети в Европа и хора, които искат да учат езици, по лесен и интерактивен начин.

 Платформата предлага онлайн курсове за повечето европейски езици, като курсистите могат да избират дали искат да учат с български или чуждестранни преподаватели.

 Потребителите могат да избират от учебни пакети с различна продължителност, в зависимост от нуждите и целите, които са си поставили.

 coLanguage предлага индивидуални уроци с преподавател и групови класове. За всеки курс преподавателя осигурява необходимите учебни материали, които са безплатни и достъпни за курсистите и след приключването на курса.

Индивидуалните курсове започват и се провеждат според предпочитанията на курсиста, груповите занятия започват при сформирането на група и се провеждат според предварително уговорен график с преподавателя и курсистите.

 coLanguage предлага 10% отстъпка от цените за групови класове на притежателите на ISICITIC и EYC карти.

Вземи промо код за отстъпка тук

 Всички преподаватели, с които coLanguage работи са лично проверени и сертифицирани.

При завършването на курс, потребителите получават международно признат сертификат, съответстващ на Общата европейска езикова рамка.

Ученето на чужди езици никога до сега не е било толкова лесно!

 За да използвате намалението, моля въведете номера на картата си и впишете получения номер в полето за отстъпки по време на в регистрацията. Моля отбележете в описанието, че сте притежател на някоя от картите.

 Повече информация може да намерите в сайта: https://www.colanguage.com/bg

 

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 10% Намаление
  • icon-study.png
  Рейтинг: 4.00 /7 Гласа

  За да използвате намалението, въведете номера на картата си и впишете получения номер в полето за отстъпки по време на в регистрацията. Моля отбележете в описанието, че сте притежател на някоя от картите.

 • Национално намаление:
  Да
  Уеб страница:

Подобни намаления

Избрани намаления