bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Новото мобилно приложение - MyISIC

my isic

Какво е MyISIC виртуална карта?

Виртуалната карта MY ISIC е електронно копие на вашата валидна пластична ISIC карта. Виртуалната ISIC карта се зарежда на вашия смартфон след като изтеглите приложението MyISIC и активирате картата си.  Виртуалната MyISIC карта използвате точно както използвате и пластичната си карта - за преференции и идентификация.  За да получите отстъпка е достатъчно да покажете картата на дисплея на своя телефон. 

Чрез приложението MyISIC можете да разглеждате всички намаления в България и да търсите намаления по град, най-добри намаления и най-нови намаления. Функцията „Как да стигна“ ще ви навигира до избран обект.
Имате възможност да включвате/изключвате push notifications за добавени нови намаления, както и за обекти в близост от вашето текущо местоположение.

Модул "Билети" ви дава достъп до партита, концерти и събития, за които може да закупите билет с отстъпка директно от вашия смартфон!

Модул "Баркод отстъпки" - промоционални кампании, за които ще може да вземете баркод ще бъдат налични в този модул. Към настоящия момент има отстъпки в бензиностанции OMV.

Виртуалната карта е удобство – тя е винаги с вас и можете да я ползвате, когато пожелаете.

 my app - my isic

Активиране на MyISIC виртуална ISIC карта

За да активирате MyISIC виртуална ISIC карта е необходимо да изпълните следните стъпки:

  1. Изтеглете и инсталирайте MyISIC от своя смартфон.
    android ios
  2. Регистрирайте своята пластична ISIC карта като попълните данните, изписани на нея – дата на раждане и номер на ISIC картата.
    reg my isic
  3. Завършете регистрацията като натиснете бутона „Регистрирай“ и след това добавите своя снимка.  Полето с дата и час в реално време  и анимираното логото на ISIC (с въртящи се надписи) удостоверяват, че виртуалната ISIC карта е автентична и може да се ползва за преференции. 

my isic virtual card

 

30 март 2016, сряда

Сподели

Избрани намаления