bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Мобилното приложение - MyISIC

my isic

Какво е MyISIC виртуална карта?

Виртуалната карта MyISIC е електронно копие на твоята валидна пластична ISIC карта. Виртуалната ISIC карта се зарежда на твоят смартфон, след като изтеглите приложението MyISIC и активирате картата си.  Виртуалната ISIC карта използвате точно както използвате и пластичната си карта - за преференции и идентификация.  За да получите отстъпка е достатъчно да покажете картата на дисплея на телефона си. 

Чрез приложението MyISIC можеш да разглеждаш всички намаления в България и да търсиш намаления по град, най-добри намаления и най-нови намаления. Функцията „Как да стигна“ ще те навигира до избран обект.
Имаш възможност да включваш/изключваш push notifications за добавени нови намаления, както и за обекти в близост на текущо ти местоположение.

От меню, избери "Билети" и ще получиш достъп до билети с отстъпка за различни събития, фестивали, партита и концерти, за които може да закупиш билет с отстъпка директно през смартфона си!

Избери "Баркод отстъпки" - тук ще намериш промоционални кампании, за които ще може да вземеш баркод за използване на специални отстъпки. Ползвай отстъпки в бензиностанции OMV.

Виртуалната карта е изключително удобна – тя е винаги с теб и може да я ползваш, във всеки един момент.

 my app - my isic

Активиране на MyISIC виртуална ISIC карта

За да активираш MyISIC виртуална ISIC карта е необходимо да изпълниш следните стъпки:

  1. Изтегли и инсталирайте MyISIC от своя смартфон.
    android ios
  2. Регистрирай своята пластична ISIC карта като попълниш данните за картата – дата на раждане и номер на ISIC картата.
    reg my isic
  3. Завърши регистрацията като натиснеш бутона „Регистрирай“ и след това добавиш своя снимка.  Полето с дата и час в реално време  и анимираното логото на ISIC (с въртящи се надписи) удостоверяват, че виртуалната ISIC карта е автентична и може да се ползва за преференции. 

my isic virtual card

 

30 март 2016, сряда

Сподели

Избрани намаления