bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Младежката академия на Национален младежки форум /НМФ/ е отново тук

Национална младежката академия на Национален младежки форум /НМФ/ е отново тук и търси най-позитивно заредените млади хора в България. Кандидатствай за участие до 30-ти август 2017, като попълниш формуляра ТУК.

Ако искате да бъдете част от младите лидери на Европа, не се чудете къде ще прекарате края на лятото. Национална младежка академия 2017 идва отново с много творческа енергия за личностно развитие и емоции, които ще те изстрелят в облаците на нови знания, умения и мотивация за промяна заедно с още 60 вдъхновители от цялата страна.

Национална младежка академия 2017 на Национален младежки форум е събитие за тези, които искат да развият и усъвършенстват лидерските и комуникационните си умения, младежи от цяла България, събрани от идеи, концепции и желание за позитивна промяна в обществото. Национална младежка академия 2017 е разделена на три последователни нива в рамките, на които участниците развиват и придобиват конкретни знания, умения и компетенции за включването като отговорна част от обществото:

Клас:
1 - Демокрация, гражданско участие и младежко включване;
2 - Личностно развитие и общество ;
3 - Обучение за обучители и посланици на младежкото овластяване.

Участници могат да бъдат млади хора на възраст между 15 и 29 години, лица активно работещи с младежи или с младежки организации. Разходите по настаняване, храна и материали на всички участници се поемат от организаторите.

Желаещите да участват следва да попълнят онлайн формуляр за кандидатстване ТУКне по-късно от 30-ти август 2017 г.

23 август 2017, сряда

Сподели