bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Награда за есе за млади икономисти 2016 г

Световната търговска организация /СТО/ стартира награда за есе на СТО за млади икономисти 2016 г., насочено към насърчаване на висококачествено изследване по темата за търговската политика и международното търговско сътрудничество между млади икономисти и за засилване на връзката между СТО и академичната общност.
 
Кандидатите трябва да имат или да бъдат ангажирани в изпълнението на докторска степен и, ако са над 30-годишна възраст, трябва да са не по-късно две години след защита. В случай на съавторство документите се подават от всички автори.
Те ще трябва да напишат есе с максимални 15 000 думи по отношение на въпросите, свързани с търговската политика и международното търговско сътрудничество.
 
Победителят /ите/ ще получи/ат награда от CHF 5000 и есето ще бъде публикувано в WTO working papers.
В случай на съавторство наградата ще бъде разделена по равно сред авторите.
Авторът (ите) ще бъде поканен/и да присъства/т на церемонията по награждаването, която ще се проведе по време на годишната среща на Европейската група за изследване на търговията (ETSG) през септември 2016 г. в Хелзинки, Финландия.
 
Изпратените материали трябва да бъдат изпратени на: essay.award@wto.org и трябва да включват есето и автобиографията на автора като отделни прикачени файлове в PDF формат.
 
Краен срок: 1 юни 2016 г.

Научете повече: http://bit.ly/1TPLmI4

Сподели

евродеск