bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

„Национални дни на кариерата“ – път към успешна кариера

национални дни на кариерата

На 18 март 2014 г. от 10:00 ч. в Национален дворец на културата ще стартира най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Събитието ще се състои последователно в София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас в рамките на 4 седмици.

Традиционният форум за студентски стаж и кариера събира на едно място водещи български и международни компании със студенти и млади специалисти. Тази година в София ще се представят 110 фирми, а 15 от тях ще участват и в семинарнапрограма. Местата за презентациите са ограничени, а желаещите да ги посетят могат да си запазят място тук.

„Национални дни на кариерата” 2014

18-19 март – София, НДК, 5 етаж;
25 март – Варна, Галерия „Графит”
27 март – Велико Търново, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”
1 април – Русе, Русенски университет "А. Кънчев"
3 април – Свищов, Стопанска Академия "Д. А. Ценов"
8 април – Пловдив, Международен пловдивски панаир, Конгресен център
10 април – Бургас, Бургаски свободен университет

Вход свободен!

По традиция форумът е придружен от предварителни специализирани обучения под мотото „По пътя на успешната кариерата“. По време на тези срещи студентите имат възможност да научат повече за възможностите, които им предоставя форума. Младежите получават ценни съвети за подготовката на автобиография и мотивационно писмо, както и за поведението си по време на интервю за работа. Обученията се провеждат в различни университети в цялата страна непосредствено преди старта на събитието.

„Национални дни на кариерата” се организира за 13-та поредна година от компанията за HR услуги JobTiger. Генерален спонсор за 11-та поредна година е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

13 март 2014, четвъртък

Сподели

Избрани намаления