bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

„Мисия доброволец – (не)възможна“ – инициатива на Министерство на младежта и спорта

Имаме удоволствието да ви поканим да се включите в инициатива на Министерство на младежта и спорта по случай 5-ти декември – Международен ден на доброволчеството.

Инициативата е под надслов „Мисия доброволец – (не)възможна“ и е насочена към изявени млади доброволци от цялата страна.

Ако членувате в младежка организация, можете да номинирате един доброволец от вашата организация, който най-активно се е включвал през изминалата 2016 г. в доброволчески инициативи, кампании и/или др. За тази цел трябва само попълните формуляр за номинация, който можете да намерите ТУК, и да го изпратите заедно със снимки на номинирания на e-mail адрес: youth.policy@mpes.government.bg до 16.11.2016 г.

Получените номинации ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Национална информационна система за младежта и ще се осъществи гласуване, чрез харесвания на снимките и историята на доброволците. Трима от тях, събрали най-много харесвания ще бъдат поканени на официална среща в Министерство на младежта и спорта, където ще им бъдат връчени специални почетни грамоти.

Целта на инициативата е популяризиране на добрите практики на изявени млади хора в сферата на доброволчеството, които чрез своя пример да „заразят“ и други младежи с духа на доброволчеството.

9 ноември 2016, сряда

Сподели