bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Месец на ПОДАРЪЦИТЕ - през целия АВГУСТ с ISIC

 image

Здравей, ти, който четеш това! Как е лятото? Ходи ли на море вече? А искаш ли да отидеш още поне веднъж? Ние от ISIC Bulgariа имаме няколко специални изненади за теб – продължи по-надолу, за да разбереш. Е, все пак, ще трябва малко да се поизпотиш. ;)

Всеки знае, че с ISIC/DSK ISIC картата имаш достъп до хиляди отстъпки и намаления - БДЖ, Градски транспорт, OMV– тях няма как да пропуснеш. Но дали наистина ползваш целия потенциал на своята карта? Докажи ни, че съмненията ни за това са неоснователни, като ни покажеш как и къде за последно се възползва от намаление с ISIC/DSK ISIC! Така можеш да спечелиш готин подарък, с който лятото да стане още по-добро! С няколко прости стъпки можеш да си един от късметлиите, които ще спечелят в началото на всяка седмица от август една от яките летни награди, за които ще научиш в следващите редове. За да повдигнем малко завесата – някои от вас ще отидат на море, други на концерт, трети пък ще могат да се сдобият със страхотни очила, риза и какво ли още не.

Следи Facebook страницата ни – всяка седмица ще обявяваме нов партньор, за чийто подарък ще можеш да се бориш! Покажи ни как използваш своята ISIC/DSK ISIC карта и се включи в надпреварата за летните награди, които ще  получат авторите на най-добрите снимки! 

 

МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ ЗА: 

  1. Две нощувки за двама в комплекс Екзотика, Лозенец;
  2. Носия.БГ подарява две ризи, елегантно бродирани с автентични шевици и тениска с подбрани елементи от автенични шевици;
  3. Оптики Optibox подаряват ваучер за пазаруване на стойност 50 лв., цветни контактни лещи и още - слънчеви очила или диоптрична рамка по избор, марка Despada! 
  4. Билет за концерта на Sting на 16.09 и възможността да закупиш втори на 50%. 

 

ЕТО И РЕГЛАМЕНТА: 

  1. Посети нашата Facebook страница и открий прикачената публикация „АВГУСТ – МЕСЕЦ НА ПОДАРЪЦИТЕ С ISIC”. В коментар към нея прикачи снимка, на която използваш DSK ISIC картата си. Снимката може да е на касова бележка, на обект или на физическото предаване на картата ти за ползване на отстъпка. Разбира се, ако си забравил да ползваш намалението си в OMV, изтегли MyISIC, зареди с намаление и снимай този момент!
  2. Посети тази страница и попълни валидни e-mail и телефон за контакти с теб. 
  3. Натисни бутон „Участвам“! С това снимката ти вече е валидна и ти имаш шанс да спечелиш някоя от страхотните награди, които сме подбрали за теб!
  4. Готово! Всеки понеделник ще избираме двама или трима късметлии, които ще могат да се похвалят с награда от нашите партньори! Ще те уведомим по e-mail, Facebook или с телефонно обаждане на предоставените от теб контакти!

Между другото – намисли си кои са най-готините хора около теб, с които можеш да отидеш тук-там. Нека да почерпят предватително, защото има голяма вероятност да ги водиш на море! Всички от отбора на ISIC – дерзайте! Ще раздаваме подаръци през целия август! Следете Facebook страницата ни и не пропускайте да се включите!

Снимки

28 юли 2017, петък

Сподели

Избрани намаления