bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

MART - Подаръци за теб в Студентски град

5%
MART - Подаръци за теб в Студентски град
5%

Ако търсиш красив подарък, изработен с внимание към детайла, М-арт в Студентски град е мястото, на което можеш да го откриеш. С твоята валидна ISIC карта можеш да се възползваш от 5% отстъпка от цените на всички продукти и от допълнителни 5% намаление на всички продукти, които вече са в промоция. 

В М-АРТ можеш да откриеш невероятни картини, малки бижута, символични подаръци, в които можеш да откриеш себе си. Ето какво казва и Марта - собственик на магазина: 

"В живота на всеки човек се случват необикновени неща, стига само да имаме смелост и да вярваме в чудеса! Вярвам също, че изкуството е заложено във всеки един от нас, достатъчно е само да пожелаем да се развиваме и да опитваме нови неща. Това място е създадено за хората със свободен дух и мислене без граници. За хората, които не се страхуват да опитват нови неща и за тези, които вярват, че са уникални и единствени със своите плюсове и минуси и най-вече със смелите си мечти! За хората, които искат да летят!" 

Възползвай се от 5% намаление на различните стоки - от картини до малки ръчно изработени подаръци с валидна ISIC. Вземи и допълнителни 5% отстъпка от цените на всички стоки, които вече имат промоционална цена! Стани приятел с M-ART във Facebook! 

Уеб сайт:
http://m-art.bg
 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 5% Намаление
  • icon-buy.png
  Рейтинг: 3.00 /1 Гласа

  С твоята валидна ISIC карта можеш да се възползваш от 5% отстъпка от цените на всички продукти и от допълнителни 5% намаление на всички продукти, които вече са в промоция. 

  Не забравяй, че можеш да се легитимираш с активирано приложение My ISIC. 

 • Адрес:
  ул. „Йордан Йосифов“ 8, ж.к. Студентски град
  Телефон:
  0882600604
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления