bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Лифт в Пампорово

10%
Лифт в Пампорово
10%

Курорт ПАМПОРОВО е №1 зимен курорт за българите през 2014-та. Той трупа все повече популярност сред скиори и сноубордисти, приемайки домакинствата на престижни международни състезания като Европейска купа, Световен Сноуборд Тур, Интерски конгрес, Световно първенство за журналисти и др. През 2016-та Пампорово бе домакин за пореден път на Европейско първенство за жени в слалома, а през 2019-та малката олимпиада на Интерски конгреса за ски инструктори. 

Зоната, подходяща за практикуване на зимни спортове, е компактна, разположена е около вр. Снежанка на 1926 метра надморска височина и е с напълно нов съвременен вид. Ски зоната включва над 60 км писти за алпийски дисциплини и ски бягане, фън парк с халф пайп писта, както и множество подходящи места за спускане с шейни и зони за free ride. 

Възползвайте се от 10% намаление за използването на лифт услуги в курорт #1 в България - Пампорово. 

Модерните лифтови съоръжения, новите машини за снегообработка, снежните оръдия
осигуряват бързо придвижване на туристите без струпвания, оптимално снежно покритие и отлични условия за практикуване на зимни спортове. Всеки турист без собствено оборудване може да наеме такова от множеството ски гардероби с качествени марки оборудване. На разположение на посетителите са също работилница за ремонт на ски и сноуборд, както и първокласно ски училище за обучение на всички желаещи. Специално обособена зона за деца от 4 до 12 години при ски център „Малина”, позволява и на най-малките да направят първите си стъпки в ски спорта с подкрепата на квалифицирани педагози и инструктори.

Уеб сайт:
pamporovo.ME

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 10% Намаление
  • icon-sport.png icon-services.png icon-pin.png
  Рейтинг: 3.00 /6 Гласа

  10% намаление за лифт услуги в Пампорово

 • Адрес:
  к.к. Пампорово 4870, общ. Чепеларе, обл. Смолян
  Телефон:
  +359 700 17702
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления