bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Лифт в Пампорово и Мечи чал - летни забавления в планината

10%
Лифт в Пампорово и Мечи чал - летни забавления в планината
10%

Курорт ПАМПОРОВО е №1 зимен курорт за българите през 2014-та. Той трупа все повече популярност сред скиори и сноубордисти, приемайки домакинствата на престижни международни състезания като Европейска купа, Световен Сноуборд Тур, Интерски конгрес, Световно първенство за журналисти и др. През 2016-та Пампорово бе домакин за пореден път на Европейско първенство за жени в слалома, а през 2019-та малката олимпиада на Интерски конгреса за ски инструктори. 

Зоната, подходяща за практикуване на зимни спортове, е компактна, разположена е около вр. Снежанка на 1926 метра надморска височина и е с напълно нов съвременен вид. Ски зоната включва над 60 км писти за алпийски дисциплини и ски бягане, фън парк с халф пайп писта, както и множество подходящи места за спускане с шейни и зони за free ride. 

През 2016-та, за първи път в България, две съседни ски зони заработват в тандем с единна билетна и транспортна система, превръщайки Пампорово и Мечи Чал в комплекс за зимни спортове и забавления. Обединението цели да създаде най-големия притегателен спортен център на Балканите, като повиши конкурентоспособността, използва активно наличния природен ресурс и даде възможност за домакинство на престижни спортни събития на всяка от ски зоните.

Едва 9 км разстояние между двете ски зони дава възможността още през зимен сезон 2016/2017 Пампорово и Мечи Чал да заработят обединени в хармония помежду си с единна транспортна и билетна система. Стартирали още през лятото на 2016-та инвестиции, поставят начало на подобрения в инфраструктурата на двете ски зони, така че те да бъдат информационно обезпечени с необходимата указателна и транспортна достъпност. От тази година туристите вече имат достъп до две ски зони с разнообразни по трудност и дължина ски писти, които да развият у тях нови ски и сноуборд умения. Предлага се една обща лифт карта валидна за двете ски зони, която да дава достъп до всички работещи в Пампорово и Мечи Чал ски писти през деня и достъп до шатъл бусовете.

Възползвайте се от 10% намаление за използването на лифт услуги в курорт #1 в България - Пампорово & Мечи Чал с новата карта 2в1! 

През летния сезон работят следните лифтови съоръжения в Пампорово-Мечи Чал:

 • Лифт 1 от Автогара до Студенец (петък, събота, неделя)
 • Лифт 2 от Студенец до връх Снежанка (всеки ден)
 • Лифт 4 от Смолянски езера до връх Снежанка (всеки ден)
 • Лифт Мечи Чал (сряда, четвъртък, петък, събота, неделя)  

Повече информация можете да прочетете ТУК

Модерните лифтови съоръжения, новите машини за снегообработка, снежните оръдия осигуряват бързо придвижване на туристите без струпвания, оптимално снежно покритие и отлични условия за практикуване на зимни спортове. Всеки турист без собствено оборудване може да наеме такова от множеството ски гардероби с качествени марки оборудване. На разположение на посетителите са също работилница за ремонт на ски и сноуборд, както и първокласно ски училище за обучение на всички желаещи. Специално обособена зона за деца от 4 до 12 години при ски център „Малина”, позволява и на най-малките да направят първите си стъпки в ски спорта с подкрепата на квалифицирани педагози и инструктори.

Вижте и другите оферти в Пампорово:

Уеб сайт:
pamporovo.ME

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 10% Намаление
  • icon-sport.png icon-services.png icon-pin.png
  Рейтинг: 3.29 /7 Гласа

  Възползвайте се от 10% намаление за използването на лифт услуги в курорт #1 в България - Пампорово. Предлага се една обща лифт карта валидна за двете ски зони - Пампорово и Мечи Чал, която да дава достъп до всички работещи в Пампорово и Мечи Чал ски писти през деня и достъп до шатъл бусовете. Получавате: 

  Отстъпка от цената на лифт картите 2в1 и лифт карта Мечи Чал;

  Отстъпка от цената на билета при минимално двукратно преминаване;

  Отстъпка за наем на планинско колело във вело гардероба на Пампорово АД на Студенец (виж повече тук.)

  Повече информация можете да прочетете ТУК

 • Адрес:
  к.к. Пампорово 4870, общ. Чепеларе, обл. Смолян
  Телефон:
  +359 700 17702
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления