bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Jamie Jones - Solar Summer 2017

35 лв
Jamie Jones - Solar Summer 2017
35 лв

Смятан за лидер на новото звучене в хаус музиката, JAMIE JONES ще се появи на 05 август. Той e известен не само с бандата Hot Natured, но и с разтърсващия лейбъл Hot Creations. Световнопризнатата серия от събития Paradise е също негова запазена марка. За по-малко от десетилетие артистът успява да разбие представата за общоприетите жанрове и да ги пречупи през собствения си стил, като залага на нестандартната, по-мелодична и дълбока страна на техното. Ремиксът на парчето Azari & III’s “Hungry for the Power” печели славата на трак на годината през 2011 и се върти навсякъде в и отвъд границите на Ибиса. Първият сингъл на Hot Natured, “Benediction,” влиза в Топ 40 във Великобритания, а дебютният албум "Different Sides Of The Sun" държи силен ръст в продажбите през първите шест месеца на 2013. Към настоящия момент Hot Natured е една от най-търсените банди на електронната лайв сцена и по всичко личи, че ни очаква силно представяне на CACAO BEACH.

Ако имаш валидна ISIC карта, новините са добри - можеш да се сдобиеш с билет за Solar Summer партито с участието на Pan-Pot и Philip Chernikov на преференциалната цена от 35лв - разбира се, знаеш къде: на isic.bg/tickets или чрез мобилното приложение MyISIC! Виж тук за повече информация! 

Помислили сме за всичко. Виж и останалите партита от Solar Summer 2017 - всички на цена от 35лв!:

get

Уеб сайт:
Вземи билет ТУК
 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 35 лв
  • icon-event.png icon-fun.png
  Рейтинг: 0.00 /0 Гласа

  Mожеш да се сдобиеш с билет за Solar Summer партито на 05.08.2017 с участието на Jamie Jones на преференциалната цена от 35лв - разбира се, знаеш къде:

  1. На isic.bg/tickets или

  2. Чрез мобилното приложение MyISIC!

  Виж тук за повече информация! 

   

 • Адрес:
  Cacao Beach, Слънчев бряг
  Национално намаление:
  Да
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления