bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

ISIC ВСУ карта - официална карта на Варненски Свободен Университет

ВСУ ISIC карта ВСУ ISIC карта

ВАЛИДНА ЛИ Е ВАШАТА СТУДЕНТСКА КАРТА ISIC?

Ако картата Ви е била издадена преди настоящата академична година и не е била подновена с ревалидизиращ стикер през 2014/2015 година, то валидността й за студентски преференции е изтекла. 

Добре е да знаете, че студентската ISIC карта, която се издава на студентите от Варненски свободен университет освен за достъп до университетските сгради служи и за студентски преференции. 

Валидността за преференции е една академична година и срокът и е изписан на гърба на картата в полето “Validity/Валидност“. Когато валидността за преференции изтече, тя се подновява със специален ревалидизиращ холограмен стикер, който се залепва в полето валидност на гърба на картата.

ЗАЩО ДА ПОДНОВИТЕ ВАЛИДНОСТТА НА ВАШАТА СТУДЕНТСКА КАРТА?

За да се възползвате от студентски преференции е необходимо картата Ви да е валидна за текущата академична година. Притежателите на ISIC карта ползват:

 • 50% студентско намаление в националната мрежа на БДЖ;
 • Картата се признава като документ за издаване на абонаментна карта в Градски транспорт Варна.
 • Студентски преференции в България – над 1 000 отстъпки в България в най-разнообразни области. Някои от най-често използваните преференции във Варна са: KFC, Кино Арена, Sport Depot, Nike, Joy Optics, Grand Optics, Usit Colours, специални цени за концерти и партита, Lenovo, Unicoms, Ardes, Пулсар, Playground, На Тъмно, Jym Palace, ФКЦ и др.
 • Студентски преференции в чужбина – отстъпки в около 40 000 обекта по света: музеи, културни и исторически забележителности, галерии, кина, театри, ресторанти, заведения и др.

От 2005 г. ISIC картата e призната официално като студентска лична карта на Варненски свободен университет. Тя се издава и се отличава с името и логото на ВСУ, има чип за контрол на достъпа и може да се притежава единствено от студентите  в този университет.

Студентската  карта ISIC е международно призната. С нея можете да удостоверите навсякъде по света, че сте студент редовно обучение във Варненски свободен университет.

Освен това, ISIC картата е дълготрайна и удобна за носене. Тя съчетава в себе си много функции, така че с нея пестите време и пари. 

АКО ДОСЕГА НЕ СТЕ ИМАЛИ ISIC КАРТА И ЖЕЛАЕТЕ ТЯ ДА ВИ БЪДЕ ИЗДАДЕНА

Заповядайте в Центъра за кандидатстудентски прием на ВСУ и носете студентската си книжка,  1 снимка паспортен формат и документ за платена такса

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОДНОВИТЕ ВАЛИДНОСТТА НА ВАШАТА СТУДЕНТСКА КАРТА?

Можете да подновите валидността на своята студентска карта ISIC  по всяко време на академичната година.  В стая 315 в сградата на ВСУ се намира офис, издаващ и подновяващ студентските карти. Необходимо е да носите студентската си книжка и документ за платена такса.

ЗАПЛАЩА ЛИ СЕ ИЗДАВАНЕТО И ПОДНОВЯВАНЕТО НА ISIC КАРТАТА НА ВСУ:

Таксите за издаване и подновяване на ISIC карта се заплащат в университетав офиса на "Алианц Банк България" АД.

Издаване на нова карта: 20 лв.

Подновяване на валидността на картата:  10 лв.

 

Сподели

Избрани намаления

 • Кино Арена

  Билети за студенти в Кино Арена.

  Special offer
 • SPORT DEPOT

  SPORT DEPOT e най-голямата верига спортни магазини в България. В магазини SPORT DEPOT се...

  10%
 • KFC

  Ресторанти за бързо хранене KFC

  10%
 • Виж всички >