bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

ISIC Road Show

roadshow

На 10 октомври започва поредното издание на кампанията ISIC Road Show в университетите в България.

Очакваме ви на щанда на ISIC Bulgaria, където ще можете  да се запознаете с мобилното приложение MY ISIC и да активиратесвоя виртуална ISIC карта за ползване на намаления чрез смартфон. Приложението MY ISIC виртуална карта се развива с подкрепата на Lenovо.

Всеки студент, който активира приложението MY ISIC и попълни анкета ще получи  подаръчна торбичка Student Survival Kit с комплименти от Банка ДСК, Durex, Red Bull, Maretti, Sprite, Nescafe 3 in 1. Ако имате ISIC или DSK ISIC карта, изтеглете приложението MY ISIC от Google PlayStore или App Store, изпълнете стъпките за активация на виртуална MY ISIC карта и заповядайте да получите своя подарък Student Survival Kit!

loga

На щанда на ISIC Bulgaria ще можете да се информирате за студентските и младежки пакети на Банка ДСК, да тествате нови продукти на Lenovo и да се запознаете с възможностите за кариерно развитие в бензиностанции OMV.

По време на кампанията ISIC Road Show, Национален младежки форум (НМФ) ще запознае студентите с възможностите на структурния диалог в България, a Асоциация за подпомагане на академичната общност (АПАО) ще ги информира за дейността си като Евродеск информационна точка.

ISIC Road Show ще се състои между 10:00 и 16:00 часа в най-посещаваната зона (централен вход или фоайе) в университетите.

график

Сподели

Избрани намаления