bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

В планината с ISIC

За всички любители на планинския туризъм и за тези, които все още не са намерили време или желание да посетят някой от българските планински курорти, предоставяме няколко предложения за настаняване в хотели и хижи, в които може да ползвате отстъпка с ISIC картата си.
 

хижа Безбог

ХИЖА БЕЗБОГ - 10%

Безбожно красивата Пирин предлага много възможности за туризъм и ако сте се запътили към тази част на България то хижа Безбог може да ви приюти.

Притежателите на ISIC/IYTC/ITIC карти ползват 10% отстъпка от цената за настаняване през целия ски сезон!Хотел ДобринищеХОТЕЛ ДОБРИНИЩЕ - 10%

Добринище е малък град на 7км. от курорта Банско, надарен с много природни богатства, носещи ключ към здраве и дълголетие. Хотелът е разположен в центъра на самия площад на града. 

Притежателите на ISIC/IYTC/ITIC карти ползват 10% отстъпка от цената за настаняване през целия ски сезон!


Хотел ЕлаХОТЕЛ ЕЛА - 10%

Очарованието на Боровец можете да откриете в хотел ЕЛА – разположен в идеалния център на курорта. Хотел “ЕЛА” се намира до самата станция на лифта за Ястребец и връх Мусала, и на 300м от ски влековете. 

Притежателите на ISIC/IYTC/ITIC карти ползват 10% отстъпка.


Хотел Рила

ХОТЕЛ РИЛА - 10%

Защо да не отседнете в един от най-големите скиорски хотели на Балканския полуостров.
Четиризвездният хотел “Рила” е най-внушителният в Боровец.


Притежателите на ISIC/IYTC/ITIC карти ползват 10% отстъпка.Хотел Смолян

ХОТЕЛ СМОЛЯН - 10%

Хотел "Смолян" се намира в центъра на град Смолян, разположен в Средните Родопи, край река Черна /приток на река Арда/, на около 1000 м. надморска височина.

Притежателите на ISIC/IYTC/ITIC карти ползват 10% отстъпка.Хотел Стражите

ХОТЕЛ СТРАЖИТЕ - 10%

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината.

Притежателите на ISIC/IYTC/ITIC карти ползват 10% отстъпка.хотел ШатевХОТЕЛ ШАТЕВ - 10%

Семеен Хотел Шатев се намира на 6 км от град Разлог и 11 км от гр. Банско, в подножието на Пирин планина, сред прекрасна борова гора на 1050 м надморска височина.

Притежателите на ISIC/IYTC/ITIC карти ползват 10% отстъпка.

 

 

26 февруари 2013, вторник

Сподели

Избрани намаления