bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

ISIC will rock you

Вземи билет за 80лв вместо 90лв. за HILLS OF ROCK - Пловдивския музикален фестивал!

На 30 юни ще бъде горещо – не само заради това, че лятото вече ще бъде просто очевиден факт, а и защото Културната столица на 2019 – Пловдив, ще бъде домакин на едно събитие за най-запалените фенове на рок музиката – Hills of Rock 2017. Фестивалът ще продължи и на 1.07, когато на сцената му ще изгреят някой от най-добрите групи на съвременната рок култура.Ние знаем, че в отбора на ISIC има само верни фенове, и затова специално за вас на сцената на Фестивала ще се появят Evanescence, Guano Apes, Three Days Grace и още много други, за които ще стане дума в следващите редове.

Наред със световните звезди, ще видим и актуални имена от съседните балкански държави, както и едни от най-добрите български групи. Освен Evanescence, Guano Apes и Three Days Grace, на афиша на фестивала се виждат още британската рок група RavenEye, шведската метъл група Imminence и българските SEVI, Siluet, Krossfire и Dream Skiller. Всичко това ще бъде поднесено в духа на рок и метъл феновете - три сцени, всяка със свой собствен музикален стил и звучене, ще има на Hills of Rock: Главна сцена, Световна сцена и Алтернативна сцена. Феновете от ISIC ще се насладят на зрелището на преференциалната цена от 80 лв. за билет – с такъв можете да се сдобиете на добре познатите места: ticket-портала isic.bg/tickets, офисите на USIT Colours, както и мобилното приложение MyISIC (не сте забравили за него, нали?)

Ако всичко това не ви стига, може би е редно да припомним – един специален билет за теб, притежателю на ISIC, важи за двата фестивални дни – 30.06 и 01.07, и ще ти гарантира достъп до най-добрата сцена за рок изпълнения в Европа – тази на Hills of Rock. Ще можеш да се насладиш на Evanescence, Guano Apes, Three Days Grace, RavenEye, Imminence, SEVI, Siluet, Krossfire, Dream Skiller и много други. Вземи своя преференциален билет на цена от 80 лв. на isic.bg/tickets, в офисите на Usit Colours, както и в мобилното ни приложение – MyISIC! Let’s ROCK!

Hills of rock

 

3 май 2017, сряда

Сподели

Избрани намаления