bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

HILLS of ROCK те иска в екипа си!

Фестивал Hills of Rock набира доброволци

На 30 юни ще бъде горещо – не само заради това, че лятото вече е просто очевиден факт, а и защото Културната столица на 2019 – Пловдив, ще бъде домакин на едно събитие за най-запалените фенове на рок музиката – Hills of Rock 2017.

Фондация “Пловдив 2019“, в партньорство с ISIC България, ти предоставя възможност да бъдеш доброволец в едно от най – големите музикални събития в България през 2017 г.

Формуляр за регистрация: https://goo.gl/forms/XDMqxq0cf7xafDP93

Доброволци се набират за позиция „Асистенти на бара“, а дейността се изразява в разливане на напитки и зареждане на стока.

Не пропускай да станеш част от реализацията на това невероятно събитие, което ще събере над 12000 души от всички краища на Европа.

ВАЖНО:

  1. На доброволците се осигурява двудневен full pass за фестивала Hills of Rock (30 юни – 2 юли, 2017г.)
  2. Доброволците работят на смени по няколко часа през двата фестивални дни
  3. На доброволците не се осигуряват нощувки и транспорт
  4. На доброволците, които не са от Пловдив, може да бъде осигурено място в къмпинга при фестивала (палатка и всичко необходимо е лична отговорност)

Фестивалът в Пловдив те очаква с цели три сцени и Evanescence, Guano Apes, Three Days Grace, Epica, RavenEye, Imminence, Existance, Basska, Conquering Lion, Folk & Roll, Shazalakazoo, Sevi, Siluet, Krossfire, Dream Skiller, Paraplanner, Bloodrush, Hayes & Y, Plastic Bo, Lieveil, Мерудия, Уикеда и още, и още, с които заедно ще превърнем фестивала в едно запомнящо събитие

Събитието е част от програмата на гр. Пловдив – Европейска столица на културата 2019 г.

27 юни 2017, вторник

Сподели