bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

GSJewelry.bg - онлайн магазин за бижута

15%
GSJewelry.bg - онлайн магазин за бижута
15%

„Едно удоволствие разсейва стотици несполуки!“
„Един миг обич може и ще направи света съвършен!”

Бижутата на GSJewelry могат да ти донесат няколко ползи:

- Искаш да си красива и съблазнителна? - Можеш! Само си представи колко добре ще изглеждаш, носейки тези уникално красиви украшения!

- Искаш да направиш приятелката си щастлива? - И това може да стане! Подари красота под формата на бижута!

- Нямаш достатъчно пари? Вземи 15% намаление на всички бижута, които са налични в сайта с твоята валидна ISIC карта!

GSJewelry сбъдва всички мечти! Бижутата,  които предлагаме са  на марката Crystal Perfect и изработени от бижутериен материал с високо качество, с покритие от сребро или бяло злато, инкрустирани с кристали Сваровски. Имат сертификат за качество, не съдържат никел и не предизвикват алергични реакции.  Ако искаш дълго време да им се наслаждаваш, не ги мокри!

Тези накити ще ти осигурят усещането, че си уникална и неотразима, защото блясъкът и красотата им привличат всички погледи. Поглези се и се наслади на тези невероятни украшения, които ще променят сивото ти ежедневие, ще те развеселят и ще осигурят ново самочувствие. Бъди различна - дръзка или срамежлива. Бъди уникална с нова визия всеки ден! 

За да ползваш намалението от 15%, вземи своя промо код ТУК, като въведеш номера твоята ISIC и валиден e-mail. След това влез в магазина, направи поръчка на желаното бижу и въведи промо кода, като отбележиш „Използвай  купон код”, ако си в меню „Плащане” или в меню „Кошница”. Системата автоматично ще намали цената на покупката. Може да ползваш безплатна доставка, ако сумата на поръчката, след прилагане на намалението е над 50 лв.

Получаване на промо код: https://isic.bg/gsjewelry

Уеб сайт:
http://GSJewelry.bg
 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 15% Намаление
  • icon-buy.png
  Рейтинг: 0.00 /0 Гласа

  За да ползваш намалението от 15%, вземи своя промо код, като въведеш номера твоята ISIC и валиден e-mail. След това влез в магазина, направи поръчка на желаното бижу и въведи промо кода, като отбележиш „Използвай  купон код”, ако си в меню „Плащане” или в меню „Кошница”. Системата автоматично ще намали цената на покупката. Може да ползваш безплатна доставка, ако сумата на поръчката, след прилагане на намалението е над 50 лв.

 • Национално намаление:
  Да
  Уеб страница:

Подобни намаления

Избрани намаления