bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Специални билети за музикални събития за всички притежатели на ISIC и ITIC

Студените дни отминаха, а с тях и времето, в което трябва да си стоите вкъщи - пролетта е почти тук. Заредете се с нови сили и не допускайте пролетната умора да ви повали – само с вашата ISIC карта можете да се възползвате от билети на промоционална цена. В портала isic.bg/tickets и в мобилното ни приложение My ISIC можете да откриете всичко онова, което да ви вдигне на крака и да поддържа духа ви бодър.

Ние от ISIC знаем кое със сигурност би ви вдигнало на крака. На 6 април един от най-обичаните български изпълнители - Влади Ампов - Графа, ще изнесе първия си самостоятелен концерт в зала „Арена Армеец“. Подготовката за шоуто тече с пълна сила, а всички картопритежатели могат да се възползват от привилегията да закупят билет за правостоящи на цена 25лв.  вместо 30лв. или ВИП правостоящо място на цена 40лв., вместо 50! Знаем, че със сигурност това събитие би развълнувало много от вас – снабдете се с билети от онлайн портала isic.bg/tickets, или от мобилното ни приложение MyISIC.

След концерта на ГРАФА ви предлагаме да не си тръгвате от Арена Армеец! На 7 април сцената на залата ще бъде завладяна от истинска балканска стихия, за която притежателите на ISIC могат да закупят билет със специално намаление. Това е може би най-популярната група в бивша Югославия, известни още и като „Ролинг Стоунс на Балканите“. БИЕЛО ДУГМЕ (Bijelo Dugme – в превод от сърбохърватски „Бяло копче“) е създадена през 1974 г. Основател и основен двигател на групата е ГОРАН БРЕГОВИЧ.  Ще чуете хитове като „Гергьовден“ (Đurđev dan) и невероятната филмова музика на Горан Брегович. Собствениците на ISIC карти получават две опции – да закупят билети на страхотни места пред сцената за 60лв., вместо 70, или да закупят билети за правостоящи за 35, вместо 40лв. Отново на isic.bg/tickets или в MyISIC!

Следващото събитие, което всички от клуба на ISIC могат да посетят, вече е в разгара си. Става въпрос за 21-вото издание на София Филм Фест, за което всички притежатели на валидни карти могат да закупят билет за 50 филма, на цена от 20лв. На Фестивала ще можете да се насладите на нови заглавия от всеки филмов жанр и да се срещнете със големите звезди, специални гости на фестивала – Джон Савидж, Рупърт Еверет, Горан Паскалевич, Тони Палмър. Офертата е валидна до 31 март 2017. Всички с ISIC се възползват и от още една привлиегия – по един безплатен филм всеки месец до края на годината. Не чакайте – мястото е isic.bg/tickets или мобилното приложение MyISIC.

На 30 април очарователната австралийка Натали Имбрулия ще се качи на сцената на клуб Music Jam в София.  Изпълнението на Natalie в уютната, дискретна атмосфера на клуба – при перфектна видимост към сцената от всички места и безупречна акустика – ще бъде наистина музикално изживяване от ново измерение за българските фенове. Комфортът на клуба и уникалното меню ще допринесат за една незабравима вечер за тези меломани, които успеят да се сдобият с билети. Разбира се, за всички с ISIC офертата е повече от специална – за 40лв. можете да се сдобиете с пропуска, който да ви отнесе в света на хубавата музика. Разбира се, знаете от къде – isic.bg/tickets или мобилното приложение MyISIC.

Kaртопритежателите на ISIC карти могат да закупят билети на преференциална цена и за Solar Easter: Trinity 2017. Датата е 5 май 2017, мястото е Интер Експо Център в София. Партито на пролетта ще събере на едно място DUBFIRE, JOSEPH CAPRIATI, LUCIANO, PAN-POT, SOLOMUN. Разбира се, всички щастливци, собственици на ISIC карта, получават билета си на цена 40, вместо 50лв. Тук има едно условие – всички картодържатели е редно да се забавляват и да не сядат по местата си. Билети с отстъпка може да закупите онлайн от isic.bg/tickets или през мобилното ни приложение MyISIC.

И последно кратко съобщение: на 11 и 12 март се състоя Grand Chocolate Festival – ако не сте присъствали, сте изпуснали тонове шоколад и възможност за дегустация. За да не изпускате нищо повече, следете редовно isic.bg/tickets и мобилното ни приложение MyISIC.

17 март 2017, петък

Сподели