bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Влез в отбора на Еразъм+ с новата Facebook група за въпроси и отговори

join

Заминаването в чужбина за Еразъм+ практики винаги е съпроводено с множество въпроси, казуси и неизвестни. Бъдещи практиканти, за всеки въпрос си има отговор - и за да не се налага да прекарате часове в разговори по телефона и писане на писма, създадохме група на приятелите на Еразъм консорциум АПАО в социалната мрежа Facebook. Там ще можете да откриете както отговорите на често срещани въпроси, с които всеки се сблъсква, така и по-заплетени казуси, в които е възможно да изпаднете. Ако все пак не откривате това, което ви интересува, не се колебайте да зададете въпрос под формата на публикация или коментар в групата - винаги ще има кой да отговори на разбираем за вас език. 

Ако все още не сте селектирани за академичната 2017/2018 година, можете да го направите сега, като попълните този онлайн формуляр! 

Разбира се, целта на тази група е да отговори на най-често срещаните въпроси и казуси, свързани с подготовката, кандидатстването и заминаването на практическо обучение по програма Еразъм+. Тя не отменя възможностите, които вече имате за връзка с нас - по e-mail, телефон или на място в офиса ни, а е нужното допълнение за комфорта на всеки един от вас. 

Можете да откриете групата ТУК и да направите заявка за членство. В страницата ще намерите: 

  • Отговори на често срещани въпроси;
  • Отговори на по-сложни казуси;
  • Описание на всички необходими документи за подготовката на вашия стаж;
  • Пряка връзка с хората, които могат да ви помогнат при кандидатстването, подготовката и заминаването на практическо обучение по програма Еразъм+. 

Все пак, можете да прегледате още и следните полезни връзки: 

Включете се в групата Еразъм Консорциум АПАО във Facebook още сега и бъдете уверени, че всичко върви по план! Успех! 

От екипа на АПАО

Снимки

24 август 2017, четвъртък

Сподели

Еразъм 30

Еразъм