bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Самолетни билети с Bulgaria Air и Usit Colours

Самолетни билети с Bulgaria Air и Usit Colours
Special offer
Tърсиш билет за Рим, Берлин, Милано, Франкфурт, Лондон, Париж, Амстердам, Виена, Брюксел или Копенхаген? И си студент с валидна ISIC карта?
 
Ако отговорът е "ДА", тогава можеш да се възползваш от редица преференции и допълнителни екстри към твоя самолетен билет без да се налага да доплащаш за тях с твоята валидна ISIC карта:

Пътуваш с 2 куфара по 23 кг, вместо само с един - спестяваш €50

» Пътуваш с 2 куфара по 23 кг, вместо само с 1 - спестяваш €50

Благодарение на специалните студентски и младежки тарифи от Bulgaria Air и Usit Colours спетяваш разхода за втори багаж, защото го получаваш без допълнително заплащане! Стандартно броят включени куфари, за повечето билети, е 1 и всеки, който пътува за по-дълъг престой в чужбина знае колко е трудно да събереш целия си багаж в лимитираното пространство и тегло. В резултат често се налага закупуването на допълнителен багаж, който в общия случай струва още €50. 


 

   » Или пътуваш без багаж - спестяваш минимум €20

  Можеш да пътуваш и без включен багаж, ако такъв няма да ти е необходим, което ще ти спести минимум €20 от цената на билета (в зависимост от дестинацията и сезона разликата може да бъде и по-голяма). Ако впоследствие се нуждаеш все пак от куфар до 23 кг., можем да го добавим срещу €20 на посока.


 

 Фиксираш дата за обратен полет малко преди той да се състой» Фиксираш дата за обратен полет малко преди той да се състои - спестяваш още €50

Със студентски/младежки билет от Bulgaria Air и Usit Colours може да закупиш двупосочен самолетен билет без предварително посочена дата за връщане. Така имаш опция да избереш датата за обратен полет, когато си сигурен в нея, но не по-късно от 21 дни преди той да се състои. С тази добавка елиминираш възможността от евентуална глоба от минимум €50 за промяна на дата за връщане и 100% получаваш по-добра цена от цената на 2 еднопосочни билета. 


 

Периодът на пътуване не е от значение» Периодът на пътуване не е от значение

За разлика от повечето други оферти и промоции, които са валидни само при слабонатоварени дни и месеци, студентските и младежки преференции от България еър и Usit Colours важат за всеки ден от годината и може спокойно да се възползваш от тях за твоето пътуване за Коледа, Великден или лятната ваканция. 

 


 » Имаш възможност да пътуваш от 3 града в България

 Можеш да пътуваш от или до София, Варна или Бургас, с еднопосочен или двупосочен билет.
 Това прави планирането на пътуването много по-лесно и удобно.

 


 
* За да се възползваш от посочените преференциите е необходимо да резервираш самолетните билети на Bulgaria Air в офис на Usit Colours. Ако имаш въпроси, но нямаш възможност да ни посетиш в офис, можеш да се свържеш с нас по телефон или имейл.

* При някои дестинации важи правилото за висок сезон, когато може да се наложи доплащане €20, но всички преференции, изброени горе остават валидни.

* Офертата за втори безплатен куфар не важи за полети до Копенхаген.

 

Уеб сайт:
usitcolours.bg
 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • Специална оферта
  • icon-key.png icon-pin.png
  Рейтинг: 3.86 /28 Гласа

  Купи билет за Рим, Берлин, Милано, Франкфурт, Лондон, Париж, Амстердам, Виена, Брюксел или Копенхаген от офисите на USIT Colours с валидна ISIC карта и се възползвай от възможността да:

  • * Пътуваш с 2 куфара по 23 кг, вместо само с 1 - спестяваш €50;
  • * Или пътуваш без багаж - спестяваш минимум €20;
  • * Фиксираш дата за обратен полет малко преди той да се състои - спестяваш още €50;
  • * Периодът на пътуване не е от значение;
  • * Имаш възможност да пътуваш от 3 града в България - София, Варна, Бургас.
 • Телефон:
  +359 883 489 807
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления