bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Незабравими партита през декември

Поредната и най-приятна порция празници за тази година тепърва предстои. За щастие, офисът на ISIC все още не е запразнил напълно – помислили сме първо за вас. С цел подобряване качеството на предстоящото, някои от вас може да се окажат записани от свои приятели по време на парти с мотиви за запазване на спомена – нямаме особена власт над това, освен да предоставим на вас и вашите приятели поле за изява! А през декември парти сцената ще бъде отворена цели два пъти!

Ако коледната идилия ви идва в повече и имате нужда от силно изживяване, което да ви подготви за прехода към хибернация, сарми и вино, то първото ни събитие е специално избрано! Нашите приятели от YALTA Club работят неуморно и резултатите са налице – поредният Solar Christmas вече е на някакви си 7 дни разстояние, а настроението е гарантирано!

И няма как да не е, предвид основният виновник, когото чакаме с нетърпение – Armin van Buuren ще се забавлява заедно с нас на 22 декември в зала Арена Армеец, като очакваме най-силните му сетове. Както каза наша колежка в офиса, „... време му е на Армин да вземе българско гражданство“. Може и да е права, защото ние нямаме нищо против да го виждаме и слушаме постоянно! Ако вече сте се навили за Solar Christmas, то следващото ще ви се стори като невероятен бонус – Fedde le Grand и Runo също ще се присъединят към парти тайфата, за да направят последното за тях парти в България през тази година наистина незабравимо! А сега нека си поговорим за пари – всички от отбора на ISIC получават възможността да закупят билет зa Solar Christmas 2017 на специалната цена 50лв.(вместо 60!) на добре познатите места – isic.bg/tickets и чрез мобилното приложение MyISIC! А ако след партито можете да изядете поне 3 сарми, ние обещаваме да ви върнем парите в двоен размер. Е, може и да не успеем да го направим, но поне ще бъде приятно изживяване за вас!

Вземете билета си на цена 50лв. сега, като влезете на isic.bg/tickets или отворите MyISIC на върха на своите пръсти!

И тъкмо след като влезете в ритъма на пържолите, питките и семейния уют, YALTA Club са решили да ви откраднат от гнездото на дома за Нова година – ние сме сигурни, че няма как да им откажете. Пък възможност да суровакате ще имате след обяд на 2-ри януари. Партито InterSOLAR 2018 със специалното участие на Marco Carola е следващата черешка на тортата, с която да изгоните празничната скука – започваме на 31 декември и продължаваме чак до сутринта на 1 януари! Ако имате ISIC карта си отделете още 50лв.(вместо 60), и заповядавайте в Арена Армеец – проверете за налични билети на isic.bg/tickets и в MyISIC (все още има J) Така или иначе единственото сигурно в Новата година досега беше датата – време е да подсигурим и купона, а той ще бъде на ниво на InterSOLAR 2018! Пригответе се за една дълга нощ с музиката на Marco Carola - няма как да е другa, при спомена за маратонските му сетове по време на последните му гостувания у нас. Вземете още сега своя билет на isic.bg/tickets на преференциалната цена 50лв.(вместо 60), поканете приятели, заредете настроението и нека Новата 2018 идва с пълна сила!

Влез в isic.bg/tickets или отвори портал ‚Билети‘ в мобилното приложение MyISIC, за да откриеш още готини събития, които да посетиш. Виж тази статия, в случай, че нещо те притесни – ние сме на разположение всеки ден и можеш да ни пишеш или звъннеш.

Желаем ти весели празници и хубави моменти – а, да, и не се притеснявай – кръглото също е форма :)

 

15 декември 2017, петък

Сподели

Избрани намаления