bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

DANCE STATION

30%
DANCE STATION
30%

DANCE STATION (Денс стейшън) е танцово училище, сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият по иновативен начин танцовото изкуство в България.

Dance Station се стреми да обхване различни потребности и интереси на аудиторията си чрез комплексно предоставяне на услуги от социално-културен, образователен и спортно-оздравителен характер.

Всички картопритежатели имат възможносттта да направят еднократно посещение с 30% отстъпка и да изберат най-подходящият стил за тях преди да изберат своя месечен пакет. 

Танцовият център Dance Station работи в три основни направления:

Професионално образователен – Dance Stationпредлага специфична танцова грамотност и умения според индивидуалния капацитет на личността. У децата и младите хора се стимулира изявата на дарби и таланти в областта на танца и хореографията, както и стимулиране на общото им училищно развитие и образователен напредък. Чрез това направление на участниците се осигуряват сценични изяви и растеж в танцовото изкуство. 

Културно – културното направление в Dance Station е насочено към повишаване на качеството на живот на хора от различни възрасти и култури:
1)  чрез уплътняване и обогатяване на тяхното свободно време;
2)  чрез развитие на естетическата им танцова култура;
3)  чрез стимулиране на емоционалната интелигентност и жизнена виталност.

Социалното направление в танцовия център е насочено към развитие на социални взаимовръзки и сигурност; контакти и пълноценно активно общуване. За по-ниските възрастови категории се реализира мисия за социална интеграция както в групата на връстници, така и в по-широк социален контекст; към развитие на техните социални и граждански качества и компетентности.

Специални приоритети в работата на танцовия център са два пресичащи аспекта:

Спортно-оздравителен: формиране и развитие на всички положителни качества, свързани с активна тренировъчна спортна (и състезателна) дейност, от една страна, а от друга – формиране и постепенно повишаване на общата здравна култура и здравен статус на децата и младите хора, независимо от техните спортно-състезателни изяви.

Деца и млади хора със специални потребности: - Специален приоритет представлява компенсаторно-развиващият характер на мисията и целите на дейностите в училището като работа с деца и млади хора със специални потребности.

Dance Station е ‚спирката‘, която предлага качествена танцова услуга от признати професионалисти на всички, които имат желание да танцуват и да се забавляват с танци. Осигуряваме среда за танцуване, която предразполага към учене мотивация и развитие в определен стил.

Dance Station е институцията, коятоще превърне танцовото изкуство и обучение в България в еквивалент за качество и професионализъм в международен план.  

Уеб сайт:
http://www.dancestation.bg/

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 30% Намаление
  • icon-sport.png icon-fun.png icon-study.png
  Рейтинг: 3.07 /19 Гласа

  Намалението важи за еднократно посещение -> 10лв - 30%= 7лв.

 • Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления