bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Курс за кариерно ориентиране Career rEvolution

Курс за кариерно ориентиране Career rEvolution
Special offer

Career rEvolution е курс за кариерно ориентиране в три части, който помага на всички амбициозни млади хора да развият силните си страни и да ги превърнат в успешна кариера. Това е модерна система за кариерно ориентиране, разработена по уникалната методология на фондация Еду Компас. Колко време си готов да загубиш в излишно търсене на подходящото образование и кариерна реализация? Някои хора пропиляват най-хубавите години от живота си в лутане и така и не намират смисъл и щастие в работата си. Познаваш много такива, нали? Ще рискуваш ли да си един от тях или ще поемеш отговорност за успеха си?  Време е за рЕволюция!  

Вземи билети за трите части на Career rEvolution на цена от 225лв., вместо 281лв.в isic.bg/tickets или чрез приложението MyISIC. Ако желаеш, можеш да закупиш билет само за една част от обучението, като цената на всяка част възлиза на 85лв. (вместо 106лв!). Местата са същите - isic.bg/tickets и приложението MyISIC!

Част I - Твоят Елемент (3-4 февруари 2018)

Вдъхновени от идеята на Кен Робинсън за Елемента, в тази част създаваме за теб индивидуален профил на качествата и талантите ти. Съчетаваме няколко подхода и инструмента за профилиране (Human design профил, профилиращ тест, специална игра за определяне на талантите), така че да имаш яснота кои са силните ти индивидуални качества и преимущества при работа в екип. След тази част познаваш себе си много по-добре и знаеш как да използваш силните си страни, да прилагаш уменията си и да си уверен. 

Част II - Кариерен план и цели (10-11 февруари 2018)  

В тази част създаваме заедно твоят план за кариерно развитие, включително избор на образование, планиране на стаж и първи стъпки в кариерата. Заедно се учим как се поставят и постигат ефективно цели по доказани методи. Като допълнение получаваш достъп до уникалната ни платформа за проследяване на развитието на кариерния ти план. В нея публикуваме допълнителни обучителни материали за управление на време и фокус от световните топ консултанти за лична ефективност. След тази част имаш структуриран план и конкретни стъпки, които ти дават яснота какво е необходимо да направиш, за да постигнеш успех в областта, към която си се насочил. 

Част III - Умения за успех (17-18 февруари 2018)

В третата част ти разкриваме тенденции на пазара на труда и най-новите промени в глобален мащаб на работната среда. Развиваш умения за писане на CV, мотивационно писмо и успешно представяне на интервю за работа. Тази част е ключова ако искаш да си наясно какво предстои и как да се подготвиш перфектно за кандидатстване за работа, а също и какво е необходимо ако искаш да стартираш собствен бизнес. Срещаме те с HR експерти и хора от бизнеса, които ти дават индивидуална обратна връзка и консултация как да презентираш себе си по най-добрия начин и какви са ключовите знания за започване на бизнес. В тази част активно развиваме и предприемаческия дух и умения за реализиране на собствени проекти. 

Всеки участник, който премине през трите части, получава индивидуална задача - проект, което му дава възможност да получи сертификат за успешно участие в курса.  В свят на безкрайни възможности, умението да се ориентираш и да правиш добри избори е ключово и ние разработихме Career rEvolution, за да ти докажем, че можеш да определяш правилата на играта в собствения си живот. 

Вземи билети за трите части на Career rEvolution на цена от 225лв., вместо 281лв. в isic.bg/tickets или чрез приложението MyISIC. Ако желаеш, можеш да закупиш билет само за една част от обучението, като цената на всяка част възлиза на 85лв. (вместо 106лв!). Местата са същите - isic.bg/tickets и приложението MyISIC!

Уеб сайт:
isic.bg/tickets

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • Специална оферта
  • icon-event.png icon-study.png
  Рейтинг: 3.00 /2 Гласа

  Вземи билети за трите части на Career rEvolution на цена от 225лв., вместо 281лв.в isic.bg/tickets или чрез приложението MyISIC. Ако желаеш, можеш да закупиш билет само за една част от обучението, като цената на всяка част възлиза на 85лв. (вместо 106лв!). Местата са същите - isic.bg/tickets и приложението MyISIC!

 • Адрес:
  Висше Училище по Застраховане и Финанси, ж.к. Овча Купел, ул. Гусла 1, 1618 София, България
  Национално намаление:
  Да
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления

 • Био магазин Зелен

  Над 1200 артикула - български биопродукти, водещи марки биохрани от Германия и продукти собствена...

  6%
 • Лифт услуги в Пампорово и Мечи чал

  Възползвайте се от 8% намаление за използването на лифт услуги в курорт #1 в България - Пампорово...

  8%
 • Music Club Terminal 1

  В Terminal 1 партито е гарантирано, а с твоята валидна карта можеш да се възползваш от билети на...

  Special offer
 • ASICS

  ASICS се развива като фирма за маратонки и спортно облекло повече от 50 години. За тези години...

  10%
 • Joy Optics

  Специалистите от вериги оптики Grand Optics & Joy optics вече 12 години се грижат за Вашето...

  20%
 • Rag N Bone Man в София през 2018

  Вземи преференциални билети за концерта на Rag'n'Bone Man през май 2018! Само с валидна ISIC карта!

  45 лв
 • Виж всички >