bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Bubble Football Bulgaria

10%
Bubble Football Bulgaria
10%

За първи път в България - Bubble Football!

Бъбъл футбол предлага на всички хора едно ново и интересно изживяване непознато до момента в България. 

Отстъпка от 10% на човек за всички игри

Той е много подобен на класичекисят футбол, разликата е, че си облечен в огромна надуваема топка. Играе се с по-чести почивки. Целта е същата – отбелязването на по-голям брой голове.

Организаторите са осигурили за всички желаещи надеждна екипировка, както и стриктен инструктаж как играта да бъде едно приятно изживяване, а не повод за контузии:

1) По време на игра, играчите са длъжни да стоят в надуваемите топки през цялото време. Трябва да следите за коланите, минаващи през раменете. 
2) Ударите с крака са забранени

3) Препоръчва се използването на наколенки и/или кори за предпазването на краката по време на игра

4) Използването на очила е забранено. Може да използвате контактни лещи или осигурени очила с ластик за глава

5) Маратонки с шипове и/или калеври – изрично се забранява използването на маратонки и обувки с шипове и шпайкове и футболни обувки

6) Използването на грим, тен спрейове, фон дьо тен или различни оцветяващи гелове, мазила и спрейове, които могат да оцветят или изцапат топките е забранено.

Не забравяйте - основната цел на играта е ЗАБАВЛЕНИЕ!

 

Но това не е всичко! Има още редица нови и непознати забавления! Други игри на разположение на картопритежатлите са:

Lord of the Ring – Играта се играе всеки за себе си. Няма отбори. Всички се събират в голям кръг и целтa е да елиминирате всичките си противнници, като ги изблъскате извън кръга. Играта започва след съдийско отсвирване. Един път напуснал кръга, играча е елиминиран и не може да се върне в кръга до завършването на играта. Последният играч останал в кръга е победител и става Lord of the Ring!

Отборна битка – Два отбора се изправят един срещу друг, целта е да бъдат повалени на земята всички противникови играчи. В момента, в който играч докосне земята с топката си, той е елиминиран и излиза от полето. Отборите трупат точки за всеки играч останал в игра, след спечелването на рунда. Играе се на брой рундове или до достигане на предварително зададени брой точки.

Защити капитана! – Два отбор се изправят един срещу друг, като преди това всеки отбор избира капитан. Всеки капитан е маркиран с лента на крака, за бъде ясно различим. Целта е да бъде повален Капитана на противниковия отбор. В момента в, който някой от двамата капитани докосне земята с топката си, играта приключва.

Пак Мен(Pac-Man) - Един играч е Пак Мен, други 4ма са противниците му. Играта приключва, когато Пак Мен-а събере всички "бази", изблъска всички противници или той самият бъде изблъскан.

Бягство – Два отбора се изправят един срещу друг. Целта е играч да премине през аут линията на противника и да „напусне“ игрището, тогава неговият отбор печели играта.

Боен Клуб – битка между двама души. Единствената цел е да повалиш противника си, преди той теб! Може да се играе и отборно на двубои по двама със елиминационна схема до излъчване на шампион на Бойния клуб. 

Уеб сайт:
http://bubblefootball.bg/

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 10% Намаление
  • icon-sport.png icon-fun.png
  Рейтинг: 3.50 /2 Гласа

  10% отстъпка за картопритежатели

 • Адрес:
  бул. Въртоло 24, София
  Телефон:
  0899157026
  Уеб страница:
  Адрес на тръгване (формат: Град, Улица Номер, пр. София, Цар Освобидител 2) Намери маршрут

  Карта

Подобни намаления

Избрани намаления