bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Art of Living - магазини, масажи и пулсова диагностика

5%
Art of Living - магазини, масажи и пулсова диагностика
5%

Фондация Изкуството да живееш (Art of Living) провежда образователни програми за самоусъвършенстване, които предлагат техники за освобождаване от стрес, подобряване на здравето, концентрацията и паметта, повишаване на съзнанието и постигане на хармонични отношения между хората.

Центровете на Изкуството да живееш разполагат със следните услуги:
- БИО магазин - предлага чисти и здравословни хранителни продукти, с истински вкус, запазени полезни съставки и гарантиран произход.
По настоящем това е единственият БИО магазин на територията на Студентски град. 

- Сладкишница и фрешове - Сладкишница (да, правилно сме го изписали) е наименованието на новия тип сладкарници! Тези различни места, в които всичко се прави ръчно и с много любов, а тортите и десертите са приготвени с БИО продукти, без захар, със суперхрани, веган, сурови, изключително полезни и най-важното - изящно вкусни! Ще откриете още: прясно изцедени плодови сокове и фреш миксове; зелено кафе, Йоги чай, горещ шоколад - всичко, което те държи свеж и буден!

- Аюрведични терапии и масажи - Аюрведичните терапии са важна част и инструмент за превенцията на всяко едно заболяване и възстановяването и балансирането на тялото, ума и духа. Често се използва полагането на топли естестени масла върху тялото, и е изцяло различна от другите техники на класически масаж. 

- Аюрведична пулсова диагностика - Аюрведа е древна система за природна и холистична медицина. Поставяйки пръсти на пулса на ръката ти, аюрведичният специалист може лесно да открие дисбаланса в тялото ти и да ти предпише ефективно лечение.Индивидуалната аюрведична консултация чрез пулсова диагностика има два аспекта - диагностичен и програма за връщане и поддържане на тялото и ума в добро здраве.

Снимки

 • Намалението
 • Адреси и контакти
  • isic card
  • iytc card
  • itic card
  • 5% Намаление
  • icon-sport.png icon-health.png icon-fun.png icon-buy.png
  Рейтинг: 3.00 /1 Гласа

  * 5 % намаление за всички продукти и услуги, поставени в описанието.

 • Уеб страница:

Подобни намаления

Избрани намаления