bg en

ISIC Bulgaria

Вземи своята
тук!

Индивидуални срещи с бизнес училища: 4 причини защо да участвате

Тенденциите в заетостта са блестящи за завършилите MBA степен или магистратура по мениджмънт, финанси или счетоводство. Тези квалификации сега се ценят отвъд корпоративния свят в почти всяка професионална област, индустрия, континент, бизнес или социално предприемачество, както в публичния, така и в частния сектор.

Дипломните степени като Магистър по финанси (MiF), по мениджмънт (MiM) или по счетоводство са изгодни за младите специалисти по отношение на стартовата заплата и позицията, както и на перспективите за професионално развитие. Престижната магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е призната във всички части на света и в индустриите като златен стандарт на обучението по мениджмънт.

Разнообразието от MBA програми и магистърски програми с добра репутация никога не е било по-голямо, както и възможностите за професионално израстване за амбициозни бизнес лидери и специалисти. Процесът на подбор на правилното бизнес училище изисква повече проучване и размисъл. Индивидуалните срещи с директори по прием на студенти на бизнес училищата е от решаващо значение за процеса на подбор, и ето защо:

  1. Научете как всяка една програма подхожда на вашите цели

Кандидатите завършили училище и са взели решение, трябва да се възползват от възможността да говорят лице в лице с представители на бизнес училища, за да разберат дали училището ще им помогне да постигнат своите лични и професионални цели. В допълнение, срещите могат да опишат индивидуалността и подхода на едно училище и да покажат дали те са съвместими с очакванията на кандидатите. Представителите на бизнес училищата осигуряват също така и обратна връзка за това каква е конкуренцията за прием в училището.

 2. MBA и магистърска степен

MBA степените и магистърските степени се различават от гледна точка на изискванията за прием, бюджета, перспективите за професионално развитие и студентските профили. За онези, които все още не са решили, може ли да има нещо по-добро от среща с представители на MBA програми и магистърски програми по едно и също време, на едно и също място? AccessMBA и AccessMasters събития, провеждащи се в София на 2ри и 3ти Декември, предоставят уникалната възможност за потенциалните кандидати да разговарят лично с представители на бизнес училище от OxfordUniversity, IESE Global Executive MBA, Vienna University of Economics and Business - WU Executive Academy, IE Business School, Kedge Business School и много други.

  3. Срещнете се с училища, които отговарят на Вашите очаквания  

MBA и Masters събитията дават възможност на бъдещите студенти да се срещнат лице в лице с представителите на училищата, които отговарят на техния професионален опит и очаквания. Училищата и кандидатите вече се познават и всяка 25-минутна среща преминава в обсъждане на темите с най-голяма важност.

 4. Възползвайте се от професионалнитe насоки в реално време

Получаването на бизнес степен се случва веднъж в живота и бъдещите кандидати ценят съвета на експерта. Преди, след и между срещите с бизнес училищата участниците могат да получат безплатна консултация по всеки един аспект на подбора на училище, подготовка за GMAT, възможности за финансиране и стратегии за кандидатстване, което ще гарантира една успешна инвестиция в бизнес образованието.

Срещнете се с директорите по прием на студенти на водещи бизнес училища и разширете своите представи за образованието ви с Магистърска степен или МБА.

2ри и 3ти Декември

Хотел „Маринела“, София

Регистрация: Участието е безплатно след регистрация на адрес www.AccessMBA.com и www.AccessMastersTour.com. При регистриране най-малко 10 дни преди събитието, участниците ще получат оценка на профила и персонализирана консултация, за да открият най-подходящите бизнес училища на събитието.

7 ноември 2017, вторник

Сподели

Избрани намаления